Trioworld op FachPack 2019

Wij als Trioworld zijn er trots op dit jaar op de FachPack van 24-26 september in Nurnberg, Duitsland, weer een tweetal noviteiten te kunnen presenteren. Zo introduceren wij onze nieuwste High Performance slimme dunne stretchfilm en ons recent ontwikkelde CastPP low seal materiaal voor voedselverpakkingen.

Het sleutelwoord van vandaag is duurzaamheid, zowel in de markt voor stretchfolie als in de markt voor voedselverpakkingsfolie. Trioworld heeft in de loop der jaren diverse nieuwe en innovatieve stretchfilms geproduceerd, die we op onze eigen R&D-afdeling in Apeldoorn ontwikkelen. Dit jaar voegen we een slimme dunne stretchfilm toe aan ons assortiment.  Deze High Performance film heeft een uitzonderlijk hoge rek. Daarnaast is de scheurvastheid zo hoog dat de film niet breekt tijdens het palletwikkelproces, zelfs niet rond lastige scherpe randen. Ideaal voor iedereen die geïnteresseerd is in een soepel productieproces en zijn producten veilig wil vervoeren!

Daarnaast is deze film zeer geschikt voor drukgevoelige ladingen omdat, dankzij de hoge rek, de lading niet wordt ingedrukt tijdens het wikkelen. Uw lading staat stabiel op de pallet. Over het geheel genomen betekent onze slimme dunne stretchfilm minder schade, een soepel productieproces, stabiele pallets en minder gebruik van stretchfilm.

Daarnaast introduceren we een nieuwe ontwikkeling in de verpakking van levensmiddelen: CastPP low seal (monomateriaal). Anders dan de meeste laminaten wordt dit product gemaakt van BOPP// CastPP, hetgeen het perfect geschikt maakt voor recycling.

Stand 740, hal 7
Kom ons bezoeken op stand 740 in hal 7 om meer te weten te komen over onze slimme dunne stretchfilm en ons verpakkingsmateriaal voor levensmiddelen! We kijken er naar uit om u te helpen bij het verkennen van de mogelijkheden voor duurzame oplossingen. Wij staan op de Fachpack  van 24 tot 26 september.

Wilt u direct een afspraak maken?

    Bel mij terug

    Naam
    E-mail
    Telefoon
    Onderwerp