Stretch film voor algemeen gebruik

De keuze voor de juiste stretch film is erg afhankelijk van de goederen die u vervoert. Is het een pallet met dezelfde producten of zijn het verschillende producten in verschillende verpakkingen? Het doel is uw producten veilig tegen de laagst mogelijke kosten op de plek van bestemming te krijgen. Het assortiment van Trioworld bestaat uit een groot aantal verschillende soorten stretch film. Elk met hun specifieke eigenschappen zodat er altijd een stretch film is die past bij uw type lading.

Stabiele pallets

Wij merken dat stretch film vaak niet de eerste prioriteit bij onze klanten is. Wij begrijpen dat. Tegelijkertijd zien we dat palletstabiliteit, het voorkomen van schade en soepele verpakkingsprocessen wel hoog op de agenda staan. Trioworld kan u daarin volledig ontzorgen. Niet alleen kunnen wij u adviseren over de juiste stretchfilm voor u toepassing, wij kunnen deze ook naadloos inpassen in uw processen. Zodanig dat u optimaal stabiele pallets heeft en een vloeiend verpakkingsproces zonder storingen.

95% minder schade

20% minder verbruik 95% minder breuk

STABIELE PALLETS VOOR ELK TYPE LADING

Door een sterke toename van goederenvervoer over de weg, is de noodzaak van palletstabiliteit de laatste jaren alleen maar groter geworden. Instabiele pallets kunnen een groot effect hebben op de veiligheid, de efficiëntie en de kosten. Trioworld is de partner die helpt bij het verminderen van deze risico’s.

Daarnaast zoekt Trioworld altijd naar duurzame oplossingen. Door pallets optimaal te wikkelen, gebruiken we nooit meer folie dan nodig. Dat betekent dus lagere kosten én een flink lagere CO2-footprint dan bij een conventionele stretchfilm.

Ook vast en zeker de weg op?

Trioworld Quick Scan

Trioworld heeft inmiddels meer dan 50 jaar ervaring met het realiseren van palletstabiliteit voor verschillende typen ladingen en klanten. Iedere case is weer uniek en ons doel is om uw producten veilig en tegen de laagst mogelijke kosten op de plek van bestemming te krijgen. Eén van de hulpmiddelen die wij hiervoor inzetten is de Trioworld Quick Scan. Door middel van deze Quick Scan brengen wij uw wikkelproces en behoeften in kaart en doen wij u een voorstel ter verbetering en besparing.

Bent u dan enthousiast? Dan maken wij een afspraak om uw wikkelprocessen te optimaliseren en uw producten veilig te verpakken.

Meer weten?

Hoe kan ik u helpen uw producten veilig te vervoeren?

De combinatie van de juiste High Performance stretch film en de kennis die onze betrokken medewerkers van uw processen en wikkelmachines bezitten zorgt voor de optimale performance van uw wikkelprocessen. Zo zorgen wij voor stabiele pallets en voorkomen we dat film kan breken, waardoor het verpakkingsproces vloeiend verloopt; zonder oponthoud.

  • Onze experts analyseren uw proces;
  • Uw machines worden correct ingesteld;
  • Uw pallets zijn optimaal beschermd.
Neem contact op

Hans Wels, Business Director

Interview met Jelle Dendauw van ESTL

Zo gaan uw producten veilig op weg

Hoe zet je duizend flesjes frisdrank vast op een vrachtwagen zodat die blijven staan, ook als de chauffeur plotseling moet remmen of uitwijken? Een typische vraag over ladingstabiliteit, zoals Jelle Dendauw die wel vaker tegenkomt bij zijn bedrijf ESTL.

Dendauw is een van de mede-oprichters van ESTL in Deerlijk, België. Hij was ingenieur in de machinebouw en kwam eigenlijk bij toeval in de ladingzekering terecht, in 2009. Dat jaartal is dan weer geen toeval, want in 2009 kreeg België nieuwe wetgeving over ladingstabiliteit.

Lees meer

Interview met Prof. Mark Juwet van de KU Leuven

Ladingzekerheid en regelgeving vanuit EUMOS

“vrachtwagen gekanteld na bijna verliezen lading”, “vrachtwagen verliest complete lading op rotonde”, “vrachtwagen belandt in de sloot”

Wie deze krantenkoppen leest, beseft wellicht niet dat al deze ongevallen mogelijk veroorzaakt zijn doordat de vervoerde lading onvoldoende stabiel was. De Europese raad en het Europees parlement beseffen wel dat slecht gezekerde lading elk jaar leidt tot meer dan 1000 doden en nog veel meer zwaar gewonden.

Lees Meer