Ons assortiment
Driving your performance

Load
Security
Film

Bekijk onze producten

Uw logistieke proces effectiever en veiliger

Trioworld biedt u de grootste ladingzekerheid en de best mogelijke palletstabiliteit bij het vervoeren van uw producten. Zorgen voor een prestatieverbetering van uw logistieke proces, dat is ons ultieme doel. U wilt uw producten van A naar B vervoeren. Snel, veilig, zonder schade én tegen de laagst mogelijke totale kosten. Om dit mogelijk te maken realiseren we de optimale palletwikkeloplossing voor uw specifieke situatie. Zo geeft Trioworld u een flinke voorsprong.

Food
Packaging
Film

Bekijk onze producten

De ideale verpakking voor elk product

Het verpakken van levensmiddelen is een delicaat proces. Daarom zoekt Trioworld altijd de juiste balans tussen efficiency en integriteit van de verpakking. Als expert in film, bekend met alle schakels van de keten, ontwikkelen we de perfecte oplossing voor uw verpakkingen en de processen die daarbij horen. Zo helpen we u verspilling tegen te gaan én bieden we uw product de best mogelijke bescherming.

Innovative
Film

Bekijk onze producten

Voor elke uitdaging nieuwe technologie

Film is een materiaal met veel mogelijkheden. Trioworld bewijst dagelijks dat haar film een enorme kwaliteitsimpact kan hebben: een slimme toevoeging van film kan uw producten lichter, mooier, sterker of flexibeler maken. Door onze innovatieve aanpak zijn we bij Trioworld in staat om waarde aan uw producten toe te voegen. En dat biedt kansen voor uw bedrijf.