7 Step Audit Model

Bent u geïnteresseerd in een audit palletstabiliteit? Het 7 step-auditmodel is het auditmodel van Trioworld voor organisaties die dagelijks te maken hebben met palletladingen, geïnteresseerd zijn in het verlagen van hun Total Cost of Ownership, maar bovenal geen vrachtauto’s retour willen zien komen met beschadigde producten.

Bij een audit palletstabiliteit doen wij een gedegen analyse van uw proces. Wij zoeken voor uw type lading de meest geschikte stretchfilm. Wij zorgen dat uw machines optimaal zijn ingeregeld, zodat er een optimale samenwerking ontstaat tussen uw palletwikkelaar en de stretchfilm én er palletstabiliteit wordt gerealiseerd. Op deze manier garanderen wij u de laagste Total Cost of Ownership of misschien wel de hoogste Total Value of Ownership.

Het nut van een audit palletstabiliteit

Waarom het 7 step audit model van belang is voor uw organisatie

De audit palletstabiliteit resulteert in:

  • Minder beschadiging van uw producten;
  • Minder verbruik van stretch folie;
  • Minder oponthoud in uw verpakkingsproces;
  • Total Cost of Ownership reductie.

Wij merken dat het voor bedrijven lastig is te beoordelen of pallets stabiel zijn – zeker op het zicht. Vaak zijn er gespecialiseerde tests nodig om te achterhalen wat de stabiliteit is. Hierin kunnen wij u ontzorgen. Wij hebben speciale apparatuur waarmee we kunnen meten of de pallet stabiel is en of we dit nog verder kunnen optimaliseren.
Op deze manier voldoet u aan EUMOS regelgeving, waarin is bepaald dat de verlader of verpakker verantwoordelijk is voor het zekeren van een lading.

Lees het artikel

Lage prijs versus de laagste Total Cost of Ownership

Wat betekent de laagste Total Cost of Ownership?

In de praktijk zien wij bij Trioworld dat stretchfilm vaak wordt gekozen op basis van de prijs per kilo. Dat lijkt op zich logisch – want de producten lijken op het eerste oog veel op elkaar. Toch zit er meer verschil tussen dan u wellicht denkt.

 

Lees waar Trioworld op stuurt

Soorten stretch film

Het belang van de juiste stretch film

Stretchfilm wordt vaak onterecht als een commodity gezien, in plaats van als een strategisch product. De gedachte hierachter is dat stretchfilms inwisselbaar zijn en alleen verschillen in prijs. Bovendien vormen ze maar een klein onderdeel van de totale uitgaven. Daardoor gaat de meeste aandacht uit naar de prijs per kilogram.

Toch kan dat verstrekkende gevolgen hebben voor uw producten, kosten, betrouwbaarheid, imago, veiligheid en efficiency.

Lees het artikel

De Katan-Ex Biobased

Duurzame stretch film voor iedere toepassing

Katan-Ex BB is een nieuwe stretch film in het Trioworld assortiment met meer dan 50% hernieuwbare grondstoffen, gemaakt uit de reststromen van suikerproductie.

Bekijk het product

Neem contact op!

Interesse in onze stretch film?

Is uw interesse gewekt en wilt u vrijblijvend meer informatie opvragen? Of is het tijd voor een 7 Step Audit bij uw organisatie? Neem contact met ons op en bekijk wat Trioworld voor u als organisatie kan betekenen. De kennis van onze betrokken medewerkers van uw processen en wikkelmachines zorgt voor de optimale performance van uw wikkelprocessen. Zo zorgen wij voor stabiele pallets en voorkomen we dat film kan breken, waardoor het verpakkingsproces vloeiend verloopt, zonder oponthoud.

  • Onze experts analyseren uw proces;
  • Uw machines worden correct ingesteld;
  • Uw pallets zijn optimaal beschermd.
Neem contact op

Wilbert Philipsen, International Key Account Manager