Bevroren voedsel

Verpakkingen van bevroren voedsel moeten aan specifieke eisen voldoen. Als eerste is het natuurlijk van belang dat de smaak van het product optimaal bewaard blijft. Daarnaast moet de verpakking voldoende sterk en flexibel zijn en tot slot moet de presentatie in het schap voldoen aan de eisen die de fabrikant eraan stelt. Dit vraagt het nodige van een kunststoffolie die de basis vormt van de verpakking.

Dankzij onze ruim 50 jaar ervaring zijn wij inmiddels zeer bedreven in het ontwikkelen van de juiste folies voor bevroren voedsel. U kunt bij ons terecht voor vele soorten verpakkingen van zeer hoogwaardige kwaliteit. Dankzij onze eigen ontwikkelafdeling kunnen wij ook samen met u zorgen voor de juiste merkuitstraling en bedrukking van uw verpakking.

Onze oplossingen voor bevroren voedsel

Ervaring en kennis

De juiste voedselverpakking zorgt voor een optimale bescherming tijdens transport en in de winkel. Daardoor blijft het voedsel langer houdbaar en vers. Samen met haar klanten streeft Trioworld naar continue vernieuwing en verbetering. Wij vertalen uw wensen naar succesvolle oplossingen die gebruiksvriendelijk zijn voor de consument en recht doen aan uw merkuitstraling.

Ons doel

De beste oplossing voor uw proces

Ons doel is uw verpakkingsproces te verbeteren. Als expert in film ontwikkelt Trioworld de perfecte verpakking voor uw producten, zoals folies voor bevroren voedsel, en optimaliseren we uw verpakkingsproces. Zo produceert u sneller en voorkomt u uitval. Onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in de unieke uitdagingen van uw product. Zij zetten hun technische expertise graag in om voor u de beste oplossing te vinden. Door uw product zo goed mogelijk te beschermen, helpen we u verspilling tegen te gaan. We werken nauw samen met inkopers, productmanagers, verpakkingstechnologen en operationeel managers om ons aanbod continu te vernieuwen en te verbeteren.

Meer informatie

Neem contact op

Wij helpen u graag!

Wilt u meer weten op welke manier wij onze technische specialisatie ook voor u kunnen inzetten? Neem dan contact met ons op. Er staat een team van specialisten voor u klaar om in te spelen op uw specifieke wensen en de best passende oplossing voor uw proces te vinden.

 

Ik wil meer weten

Kostenbeheersing bij voedselverpakking

Hoe de juiste Food Packaging kan helpen om de totale kosten te verlagen?

Vrijwel elk commercieel getint bedrijf is gericht op of het verhogen van hun omzet, of het verlagen van kosten. En natuurlijk zijn de beste voorbeelden van goedlopende bedrijven die bedrijven die dit beide goed voor elkaar hebben…

In deze blog ga ik in op de kosten die wij als Trioworld op het gebied van Food Packaging tegenkomen en hoe wij hoe onze klanten helpen om deze kosten te verlagen.

Lees de blog

Een klant uit de voedingsindustrie

“Het zijn jongens die procedures dag in, dag uit volgen”

Een van de vaste klanten van Trioworld is het Belgische Bastin-Pack, een producent van flexibele verpakkingen. “We zijn een vrij toonaangevende flexodrukker”, zegt CEO Michel van de Vyver vanuit zijn kantoor in Wetteren. “Dat ligt 8 kilometer ten zuidoosten van Gent, langs de snelweg Gent-Brussel.”

Lees meer