Brood

Trioworld maakt al meer dan 50 jaar hoogwaardige broodverpakkingen en mag zich marktleider noemen in dit segment. Ons doel is om met zo min mogelijk verpakking uw voedingsmiddelen te beschermen tijdens transport en in de winkel. De verpakking zorgt ervoor dat het product langer vers en houdbaar blijft waardoor verspilling van voedsel wordt tegengegaan. Daarnaast zijn we continu op zoek naar nieuwe duurzame materialen voor de broodverpakkingen. En dit doen we graag in samenwerking met u!

Onze oplossingen in broodverpakkingen

Ervaring en kennis

Ons assortiment bestaat uit een aantal producten die speciaal ontwikkeld zijn om naadloos aan te sluiten bij de standaarden van uw proces. Op deze manier ontstaat er een perfecte match tussen uw machinepark en de film, zodat u op hoge snelheden, storingsvrij kunt produceren.

Door het gebruik van onze film in combinatie met de juiste toepassing op uw machines kunt u high speed en met minimale uitval uw voedingsmiddelen verpakken. Dat levert grote besparingen op voor klant en milieu.

Tenslotte hebben we veel aandacht voor de visuele verpakking, zodat uw product een optimale presentatie krijgt in de schappen.

Ons doel

De beste oplossing voor uw verpakkingsproces!

Ons doel is uw verpakkingsproces te verbeteren. Als expert in film ontwikkelt Trioworld de perfecte verpakking voor uw producten en optimaliseren we uw verpakkingsproces. Zo produceert u sneller en voorkomt u uitval. Onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in de unieke uitdagingen van uw product. Zij zetten hun technische expertise graag in om voor u de beste oplossing te vinden. Door uw product zo goed mogelijk te beschermen, helpen we u verspilling tegen te gaan. We werken nauw samen met inkopers, productmanagers, verpakkingstechnologen en operationeel managers om ons aanbod continu te vernieuwen en te verbeteren.

Meer informatie

Neem contact op

Wij helpen u graag!

Het verpakken van levensmiddelen is een delicaat proces. Daarom zoekt Trioworld altijd de juiste balans tussen efficiency en integriteit van de verpakking. Als expert in film, bekend met alle schakels van de keten, ontwikkelen we de perfecte oplossing voor uw verpakkingen en de processen die daarbij horen. Daarmee helpen we u verspilling tegen te gaan én bieden we uw product de best mogelijke bescherming.

Benieuwd hoe wij op klantwensen inspelen? En hoe we in samenspraak tot de beste oplossing komen? We vertellen graag over onze werkwijze.

Ik wil meer informatie

Kostenbeheersing bij voedselverpakking

Hoe de juiste Food Packaging kan helpen om de totale kosten te verlagen?

Vrijwel elk commercieel getint bedrijf is gericht op of het verhogen van hun omzet, of het verlagen van kosten. En natuurlijk zijn de beste voorbeelden van goedlopende bedrijven die bedrijven die dit beiden goed voor elkaar hebben…

In deze blog ga ik in op de kosten die wij als Trioworld op het gebied van Food Packaging tegenkomen en hoe wij hoe onze klanten helpen om deze kosten te verlagen.

Lees de blog

Een klant uit de voedingsindustrie

“Het zijn jongens die procedures dag in, dag uit volgen”

Een van de vaste klanten van Trioworld is het Belgische Bastin-Pack, een producent van flexibele verpakkingen. “We zijn een vrij toonaangevende flexodrukker”, zegt CEO Michel van de Vyver vanuit zijn kantoor in Wetteren. “Dat ligt 8 kilometer ten zuidoosten van Gent, langs de snelweg Gent-Brussel.”

Lees meer