Brood

Veel brood in Nederland is verpakt in plastic. AFP maakt al meer dan 50 jaar broodverpakking en mag zich dan ook marktleider noemen in dit segment. Ons doel is om met zo min mogelijk verpakking uw voedingsmiddelen te beschermen tijdens transport en in de winkel. De verpakking zorgt ervoor dat het product langer vers en houdbaar blijft waardoor verspilling van voedsel wordt tegengegaan. Daarnaast zijn we continu op zoek naar nieuwe duurzame materialen voor het verpakken van brood. En dit doen we graag in samenwerking met u!

Onze producten

Ervaring en kennis

Ons assortiment bestaat uit een aantal producten die speciaal ontwikkeld zijn om naadloos aan te sluiten bij de standaarden van uw proces. Op deze manier ontstaat er een perfecte match tussen uw machinepark en de film en u op hoge snelheden, storingsvrij kunt produceren.

Door het gebruik van onze film in combinatie met de juiste toepassing op uw machines kunt u high speed en met minimale uitval uw voedingsmiddelen verpakken. Dat levert grote besparingen op voor klant en milieu.

Tenslotte hebben we veel aandacht voor de visuele verpakking, zodat uw product een optimale presentatie krijgt in de schappen.

Onze belofte aan u

De beste oplossing voor uw proces!

Ons doel is uw verpakkingsproces te verbeteren. Als expert in film ontwikkelt AFP de perfecte verpakking voor uw producten, en optimaliseren we uw verpakkingsproces. Zo produceert u sneller en voorkomt u uitval. Onze verpakkingspecialisten verdiepen zich graag in de unieke uitdagingen van uw product.

Meer informatie

Neem contact op!

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten hoe wij in samenspraak tot de beste oplossing kunnen komen? Neem dan contact met ons. Er staat een team van specialisten voor uw klaar om in te spelen op uw specifieke wensen.

Ik wil meer informatie

Kostenbeheersing bij voedselverpakking

Hoe de juiste FoodPackaging kan helpen om de totale kosten te verlagen?

Vrijwel elk commercieel getint bedrijf is gericht op of het verhogen van hun omzet, of het verlagen van kosten. En natuurlijk zijn de beste voorbeelden van goedlopende bedrijven die bedrijven die dit beiden goed voor elkaar hebben…

In deze blog ga ik in op de kosten die wij als AFP op het gebied van FoodPackaging tegenkomen en hoe wij hoe onze klanten helpen om deze kosten te verlagen.

Lees de blog

Een klant uit de voedingsindustrie

‘Het zijn jongens die procedures dag in, dag uit volgen”

Een van de vaste klanten van AFP is het Belgische Bastin Pack, een producent van flexibele verpakkingen. “We zijn een vrij toonaangevende flexodrukker”, zegt CEO Michel van de Vyver vanuit zijn kantoor in Wetteren. “Dat ligt 8 kilometer ten zuidoosten van Gent, langs de snelweg Gent-Brussel.”

Lees meer