Stretch film voor de chemische industrie

De chemische industrie is een relatief grote en innovatieve sector in Nederland. Het vervoer van deze producten is aan strenge regels gebonden en tegelijkertijd is de diversiteit aan palletladingen groot. Palletstabiliteit is essentieel, of het nu om pallets met verfblikken gaat of om drums met chemische producten. Het veilig vervoeren van deze producten is van groot belang en daarmee helpen wij u graag!

 

Stabiele pallets

Wij zien een grote diversiteit aan type ladingen. Denk aan pallets met verfblikken, drums of bijvoorbeeld zwaar zakgoed met grondstoffen. Deze diversiteit brengt ook specifieke uitdagingen met zich mee als het gaat om het veilig verpakken en vervoeren van de lading. Onze technische specialisten hebben diepgaande kennis als het gaat om het bereiken van palletstabiliteit voor al deze ladingen.

95% minder schade

20% minder verbruik 95% minder breuk

MET Trioworld GAAN UW PRODUCTEN VAST EN ZEKER DE WEG OP

Door een sterke toename van goederenvervoer over de weg, is de noodzaak van palletstabiliteit de laatste jaren alleen maar groter geworden. Instabiele pallets kunnen een groot effect hebben op de veiligheid, de efficiëntie en de kosten. Trioworld is de partner die helpt bij het verminderen van deze risico’s.

Daarnaast zoekt Trioworld altijd naar duurzame oplossingen. Door pallets optimaal te wikkelen, gebruiken we nooit meer folie dan nodig. Dat betekent dus lagere kosten én een flink lagere CO2-footprint dan bij een conventionele stretchfilm.

Ook vast en zeker de weg op?
7 step audit model

Trioworld 7 STEP MODEL

Trioworld heeft meer dan 50 jaar ervaring met het realiseren van palletstabiliteit en is vooroploper als het gaat om innovatie. Wij werken met het 7 Step Auditmodel waarbij we via een grondige analyse van uw proces naar optimaal verpakte pallets toewerken.

  • Onze betrokken mensen analyseren uw palletwikkelproces
  • U kunt rekenen op minimaal stretchfilm verbruik – dat is niet alleen duurzaam maar u bespaart ook kosten
  • U kunt rekenen op een geoptimaliseerd wikkelproces zonder onderbrekingen
  • Uw producten gaan veilig de weg op tegen de laagste Total Cost of Ownership

Hoe kan ik u helpen uw producten veilig te vervoeren?

De combinatie van de juiste High Performance stretchfilm, de kennis van onze betrokken medewerkers van uw processen en wikkelmachines zorgt voor de optimale performance van uw wikkelprocessen. Zo zorgen wij voor stabiele pallets en voorkomen we dat film kan breken, waardoor het verpakkingsproces vloeiend en zonder oponthoud verloopt. Wilt u ook weten of wij uw palletstabiliteit kunnen verbeteren en uw kosten kunnen verlagen? Vraag dan vandaag nog de Quick Scan aan. In 30 minuten analyseren wij uw proces en doen wij meteen een voorstel ter verbetering.

 

Vraag uw gratis Quick Scan aan

Bert Kemkes, Sales Manager

Interview met H.Essers

Bij Trioworld weet ik dat het altijd in orde is!

H.Essers heeft 71 kantoren in 17 landen. Het familiebedrijf slaat goederen op, transporteert die en verzorgt het IT-systeem dat daarbij hoort. “We zijn een van de grootste spelers in Europa betreffende transport en logistiek”, zegt Custers. “We hebben 1320 vrachtwagens, 3120 trailers, meer dan een miljoen m² magazijnoppervlakte en we kunnen de software-systemen van de klant verbinden met de onze, zodat alles goed verloopt.”
H.Essers specialiseert zich voornamelijk in het transport en opslag van farmaceutische, chemische en high value-goederen. Custers legt graag uit waarom ze zakendoen met Trioworld.

Lees meer

Interview Flexodrukker

'Het zijn jongens die procedures volgen'

Een van de vaste klanten van Trioworld is het Belgische Bastin Pack, een producent van flexibele verpakkingen. “We zijn een vrij toonaangevende flexodrukker”, zegt CEO Michel van de Vyver vanuit zijn kantoor in Wetteren. “Dat ligt 8 kilometer ten zuidoosten van Gent, langs de snelweg Gent-Brussel.” Bastin Pack bestaat dit jaar 90 jaar, en sinds 22 jaar zwaait Michel Van de Vyver er de scepter. Het bedrijf heeft 45 man in dienst.

Lees Meer