Handelspartners

AFP werkt met speciaal geselecteerde distributiepartners. Door een intensieve samenwerking bouwen we gezamenlijk aan de markt. AFP biedt hierin diverse vormen van ondersteuning aan haar partners. Denk aan trainingen, gezamenlijke marktbewerking en ondersteunende materialen.

AFP gelooft in een nauwe samenwerking met haar partners om zo gezamenlijke groei te realiseren.

Ook partner worden?

Bent u geïnteresseerd om ook handelspartner van AFP te worden?

Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Samen groeien

AFP is totaalleverancier op het gebied van stretch film. Wij hebben voor iedere palletlading het juiste type stretch film. Met inmiddels meer dan 50 jaar ervaring durven we te zeggen dat we veel weten over stretch film, wikkelmachines, het realiseren van palletstabilisatie en uitdagingen tijdens transport. En deze kennis dragen we graag over. Dat is wat voor ons een partnership inhoudt. Samenwerken met AFP betekent onder andere voor u:

  • Training en advies over het inzetten van stretch film
  • Ondersteunende materialen
  • Gezamenlijke marktbewerking
  • Gezamenlijke productintroducties
  • Vast aanspreekpunt

Samen groeien is ons uitgangspunt, daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Via uw vaste aanspreekpunt kunt u snel en effectief schakelen.

 

Hier komt een tekstje

Hier komt een quote

Lorum Ipsum …………..

Producten voor complexere omstandigheden

Speciaal voor onze handelspartners hebben wij een ruim assortiment stretch film onder de naam Resinex. Dit assortiment bevat stretch films voor eenvoudigere ladingen tot gespecialiseerde stretch films voor de meer complexe ladingen.

Producten voor complexe ladingen

HIER MOET EEN TEKST KOMEN

Overige producten

HIER MOET EEN TEKST KOMEN

Meer informatie over onze producten?

Wilt u meer weten over een mogelijk partnership met AFP. Neem dan contact met mij op. Samen zullen we bekijken wat de mogelijkheden tot samenwerking zijn.

 

Neem contact op

Raymond Eberson, Sales Manager Distribution Europe