Waarom Food Packaging Film van Trioworld?

Het verpakken van levensmiddelen is een delicaat proces. Daarom zoekt Trioworld altijd de juiste balans tussen efficiency en integriteit van food packaging film. Als expert in film, bekend met alle schakels van de keten, ontwikkelen we de perfecte oplossing voor uw verpakkingen en de processen die daarbij horen. Daarmee helpen we u verspilling tegen te gaan én bieden we uw product de best mogelijke bescherming.

 

 

 

 

Oplossingen & Producten

DE BESTE BESCHERMING HOUDT UW PRODUCTEN ZO LANG MOGELIJK VERS

De juiste voedselverpakking zorgt voor een optimale bescherming tijdens het transport en in de winkel. Daardoor blijft voedsel langer vers en houdbaar. Samen met u streeft Trioworld continu naar vernieuwing en verbetering. We vertalen uw wensen naar succesvolle oplossingen die gebruiksvriendelijk zijn voor de consument.

AFP Belofte

DE BESTE OPLOSSING VOOR UW PROCES

Ons doel is uw verpakkingsproces te verbeteren. Als expert in film ontwikkelt Trioworld de perfecte verpakking voor uw producten, en optimaliseren we uw verpakkingsproces. Zo produceert u sneller en voorkomt u uitval.

TECHNOLOGISCHE EXPERTISE OP MAAT

De kwaliteit, de uitstraling en het gebruiksgemak van uw verpakkingen springen bij uw klanten in het oog. Onze creatieve en betrokken medewerkers verdiepen zich graag in de unieke uitdagingen van uw product. Met hun technische expertise lossen zij vindingrijk al uw verpakkingsvraagstukken op.

UW PRODUCT VERDIENT DE BESTE VERPAKKING

Door uw product zo goed mogelijk te beschermen, helpen we u verspilling tegen te gaan. We werken nauw samen met inkopers, productmanagers, verpakkingstechnologen en operationeel managers om ons aanbod continu te vernieuwen en te verbeteren. Op maat voor de unieke behoeftes van uw product én uw doelgroep.

Performance
People
Protection

Samen met mijn klanten zoek ik dagelijks naar oplossingen om kaasplakken zo snel en effectief mogelijk te verpakken

Maarten Wolsing

Benieuwd hoe wij op klantwensen inspelen? En hoe we in samenspraak tot de beste oplossing komen? We vertellen graag over onze werkwijze.

We werken met een team van specialisten om op klantwensen in te spelen. Innovatie, vakmanschap en samenwerking zijn hierbij van groot belang.

Benieuwd naar verhalen achter onze producten? Nieuwe ontwikkelingen en onze visie hierin? Lees dan onze specialisten blogs.