Ik geniet ervan om een klant tevreden te stellen door te innoveren en verbeteringen door te voeren. Trioworld staat voor mij voor het maken van efficiencyslagen, veel oog voor kwaliteit in de breedste zin en een hoogwaardig servicelevel.

Het verpakken van voedsel is een complex proces. De wisselwerking tussen de verpakking van Trioworld en het product wat de klant maakt vind ik belangrijk, omdat we daarmee samen de processen kunnen optimaliseren. Daarbij gebruiken we onze kennis op het gebied van verpakkingen en onze ruime ervaring met de optimalisatie van processen op de werkvloer bij de klant.

Trioworld wil graag de beste totaaloplossing bieden. Dat is zowel de beste verpakking, het beste verpakkingsproces, langdurige houdbaarheid, een mooie uitstraling én een optimale merkbeleving. Ik ben pas tevreden als de klant blij is met al die aspecten!

Mijn naam is Niels Tiggelovend, Key Accountmanager van filmsoorten voor broodverpakkingen. Ik werk sinds 2007 bij Trioworld.

De broodmarkt is een boeiende markt – zeer divers en constant in beweging. Een kwalitatief goede en mooie broodzak is belangrijk om het product van de klant optimaal te beschermen en te presenteren in de winkel.

De film voor broodverpakkingen van Trioworld is ontwikkeld voor een goede verwerking op de machines bij de bakker, om het uitvalpercentage heel laag te houden. De film is kraakhelder en geschikt voor de diepvries, waardoor hij veel gebruiksgemak biedt voor de consument.

In deze markt is het belangrijk om je hoofd koel te houden. Je moet met alle afdelingen coördineren om de orderstroom goed te managen, en zorgen dat de producten geleverd worden op de tijden die met de klant zijn afgesproken. Daarnaast houd ik regelmatig contact met de klant om de planning van filmextrusie en drukorders en de levering van producten met elkaar af te stemmen.

Als salesprofessional heb ik meer dan 30 jaar ervaring in verpakkingsmaterialen, met name in bedrukte en onbedrukte verpakkingsfilms.

Dankzij mijn kennis en ervaring kan ik de verpakkings- en logistiekprocessen van mijn klanten optimaliseren. Daarmee realiseren we hogere snelheden op de verpakkingslijn, minder stilstand en/of uitval, hogere yield en verbeterde logistieke processen. Zo zorgen we voor een verbeterde TCO (total cost of ownership).

De moderne verpakkingsindustrie is complex en niet altijd overzichtelijk. Ik gebruik mijn inzicht en ervaring om oplossingen te ontwikkelen voor mijn klanten, zodat dat zij zich kunnen concentreren op hun “core business”.

“Het juiste product en het beste advies, dat is belangrijk voor mijn klanten. En tevreden klanten zijn weer belangrijk voor mij! Trioworld staat voor kwalitatief hoogstaande producten en een uitstekende service. De films waar ik mee werk voldoen bijvoorbeeld allemaal aan de BRC Global Standard voor verpakkingsmaterialen en voedselveiligheid. Onze innovatieve oplossingen passen naadloos in de wensen van onze klanten en helpen om de efficiëntie van hun productieproces te verbeteren. Als een klant een bijzondere uitdaging heeft, schakel ik vaak met onze R&D-afdeling om in samenspraak met de klant speciale films met bijzondere eigenschappen te ontwikkelen.”

Samen met mijn klanten zoek ik dagelijks naar oplossingen om kaasplakken zo snel en effectief mogelijk te verpakken. Ik geniet ervan om steeds weer de perfecte match te maken tussen de wensen van de klant en de mogelijkheden die Trioworld kan bieden.

Vanuit mijn rol als Key Account Manager help ik u om uw efficiency en performance te verbeteren. Zo denk ik graag mee over dingen als de optimale machinesnelheid, superieure kaasrelease, verbeterde optische eigenschappen en het terugbrengen van uw verpakkingskosten.

We zoeken altijd oplossingen die optimaal aansluiten bij uw bestaande processen en materieel. Daarom is de film van Trioworld geschikt voor elke IWS verpakkingsmachine; Natec, GBM of Bosch/Sapal.Onze Resinex film wordt dan ook wereldwijd gebruikt door de grootste verwerkers van proceskaas.

Naast efficiencyverbeteringen bieden wij ook oplossingen waarmee uw producten zich in het schap van de supermarkt onderscheiden en gebruiksvriendelijker worden voor uw klant, bijvoorbeeld door een perfecte seal en release of 8-kleuren drukwerk op de verpakking.

Aarzel niet en probeer zelf de mogelijkheden van Trioworld!