NIELS TIGGELOVEND, KEY ACCOUNT MANAGER FOOD PACKAGING FILM

In deze markt is het belangrijk om je hoofd koel te houden. Je moet met alle afdelingen coördineren om de onderstroom goed te managen en alles op tijd bij te klant te leveren

Mijn naam is Niels Tiggelovend, Key Accountmanager van filmsoorten voor broodverpakkingen. Ik werk sinds 2007 bij Trioworld.

De broodmarkt is een boeiende markt – zeer divers en constant in beweging. Een kwalitatief goede en mooie broodzak is belangrijk om het product van de klant optimaal te beschermen en te presenteren in de winkel.

De film voor broodverpakkingen van Trioworld is ontwikkeld voor een goede verwerking op de machines bij de bakker, om het uitvalpercentage heel laag te houden. De film is kraakhelder en geschikt voor de diepvries, waardoor hij veel gebruiksgemak biedt voor de consument.

In deze markt is het belangrijk om je hoofd koel te houden. Je moet met alle afdelingen coördineren om de orderstroom goed te managen, en zorgen dat de producten geleverd worden op de tijden die met de klant zijn afgesproken. Daarnaast houd ik regelmatig contact met de klant om de planning van filmextrusie en drukorders en de levering van producten met elkaar af te stemmen.