MAARTEN WOLSING, INTERNATIONAL KEY ACCOUNT MANAGER FOOD PACKAGING FILM

Samen met mijn klanten zoek ik dagelijks naar oplossingen om kaasplakken zo snel en effectief mogelijk te verpakken. Ik geniet ervan om steeds weer de perfecte match te maken tussen de wensen van de klant en de mogelijkheden die Trioworld kan bieden.

Vanuit mijn rol als Key Account Manager help ik u om uw efficiency en performance te verbeteren. Zo denk ik graag mee over dingen als de optimale machinesnelheid, superieure kaasrelease, verbeterde optische eigenschappen en het terugbrengen van uw verpakkingskosten.

We zoeken altijd oplossingen die optimaal aansluiten bij uw bestaande processen en materieel. Daarom is de film van Trioworld geschikt voor elke IWS verpakkingsmachine; Natec, GBM of Bosch/Sapal.Onze Resinex film wordt dan ook wereldwijd gebruikt door de grootste verwerkers van proceskaas.

Naast efficiencyverbeteringen bieden wij ook oplossingen waarmee uw producten zich in het schap van de supermarkt onderscheiden en gebruiksvriendelijker worden voor uw klant, bijvoorbeeld door een perfecte seal en release of 8-kleuren drukwerk op de verpakking.

Aarzel niet en probeer zelf de mogelijkheden van Trioworld!