Handelspartners

Trioworld werkt met speciaal geselecteerde distributiepartners. Door een intensieve samenwerking bouwen we gezamenlijk aan de markt. Hierin biedt Trioworld diverse vormen van ondersteuning aan haar partners. Denk aan trainingen, gezamenlijke marktbewerking en ondersteunende materialen.

Wij geloven in een nauwe samenwerking met onze partners om zo gezamenlijke groei te realiseren.

Ook partner worden?

Bent u geïnteresseerd om ook handelspartner van Trioworld te worden?

Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Neem contact op

Samen groeien

Trioworld is totaalleverancier op het gebied van stretchfilm. Wij hebben voor iedere palletlading het juiste type stretchfilm. Met inmiddels meer dan 50 jaar ervaring durven we te zeggen dat we veel weten over stretchfilm, wikkelmachines, het realiseren van palletstabilisatie en uitdagingen tijdens transport. En deze kennis dragen we graag over. Dat is wat voor ons een partnership inhoudt. Samenwerken met Trioworld betekent onder andere voor u:

  • Training en advies over het inzetten van stretchfilm
  • Ondersteunende materialen
  • Gezamenlijke marktbewerking
  • Gezamenlijke productintroducties
  • Vast aanspreekpunt

Samen groeien is ons uitgangspunt, daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Via uw vaste aanspreekpunt kunt u snel en effectief schakelen.

 

Meer weten over het assortiment stretchfilm van Trioworld?

Speciaal voor distributiepartners heeft Trioworld een assortiment producten onder de merknaam Resinex. Dit zijn stretchfilms voor de meer algemene toepassingen en stretchfilms voor speciale toepassingen. Zo hebben we voor iedere lading en wikkelmachine de juiste oplossing. De Resinex producten zijn beschikbaar in verschillende maten en met verschillende rekpercentages. Hiermee bent u in staat uw klant te helpen bij het bereiken van de optimale palletstabiliteit voor de specifieke toepassing en wikkelmachine.

 

Stretchfilm producten met een breed toepassingsgebied

Deze stretchfilms kunnen worden toegepast bij een breed scala aan palletladingen. Bijvoorbeeld onregelmatige ladingen, maar ook ladingen die met de hand worden gewikkeld. Daarnaast is ook een Topsheet beschikbaar voor de bescherming tegen vuil en stof.

Stretchfilm voor complexe ladingen

Ook voor de meer complexe ladingen, biedt Trioworld oplossingen middels het Resinex assortiment. Denk aan stretchfilm voor ladingen die aan UV licht worden blootgesteld, of stretchfilms die in contact komen met voedsel. Hieronder vindt u de diverse oplossingen.

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over een mogelijk partnership met Trioworld. Neem dan contact met mij op. Samen zullen we bekijken wat de mogelijkheden tot samenwerking zijn.

 

Neem contact op

Raymond Eberson, Sales Manager