Hulp nodig bij palletinstabliteit?

We leven momenteel in een uitdagende tijd. Wij hopen dat u gezond bent en het goed gaat. Graag willen wij u laten weten, dat we er nog steeds voor u zijn.  Wij begrijpen hoe moeilijk het is, uw bedrijfsvoering aan te passen aan de snel veranderende omstandigheden en regelgeving. Het veilig verpakken en vervoeren van uw producten zou eigenlijk nooit voor problemen mogen zorgen, maar zeker niet nu. Ervaart u op dit moment enig probleem met palletinstabiliteit of schade aan uw producten, laat het ons dan weten.

Stabiele pallets zijn essentieel bij het veilig vervoeren van producten, vooral als het gaat om kwetsbare ladingen. Honderden miljoenen producten worden in Europa jaarlijks afgekeurd vanwege schade die ontstaan is tijdens het transport; beschadigde dozen kunnen leiden tot het afkeuren van een hele pallet! En goederen die beschadigd raken omdat de lading verkeerd is ingepakt, zijn voor de fabrikant onnodige kosten.

Onze experts staan klaar om u te helpen met eventuele problemen op het gebied van palletinstabiliteit en het realiseren van ladingzekerheid. We kunnen momenteel misschien niet fysiek naast u staan, maar wel via videocalls, telefoon of teams.

Heeft u hulp nodig

Met palletstabiliteit?

Palletladingen moeten te allen tijde worden verpakt tot een stabiele, verpakte eenheid. Maar wat als dat niet zo is? Hoe voorkom je palletinstabiliteit en zorg je voor stabiele pallets?

Trioworld is de expert op het gebied van palletstabiliteit en ladingzekerheid. Wij zorgen ervoor dat schade aan uw producten tijdens het transport kan worden voorkomen. Dit door het kiezen van de juiste stretchfilm voor uw toepassing, uw wikkelmachines dusdanig in te stellen dat ze optimaal functioneren in combinatie met de stretchfilm. Zo wordt uw palletladingen een stabiele eenheid waarmee schade en afkeur wordt voorkomen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u nooit meer stretchfilm gebruikt dan noodzakelijk.  Ladingzekerheid tegen de laagste Total Cost of Ownership.

Onze experts weten precies hoe ze u kunnen helpen met problemen rondom palletinstabiliteit. Ook in deze tijden zijn wij er voor u. Per telefoon of videocall.

Stop het

Breken van de stretchfilm

Het breken van stretchfilm tijdens het wikkelen, wordt door onze klanten vaak als zeer frustrerend ervaren en het kan leiden tot instabiele palletladingen. Met de juiste folie en onze ervaring met het inrichten van uw wikkelproces zal de stretchfilm veel consistenter lopen en zult u geen last meer hebben van het breken van de stretchfilm. Een folie van mindere kwaliteit kan gemakkelijk breken bij het verpakken van producten op de pallets, zeker als de producten scherpe randen of hoeken hebben.

Laat het ons weten als u dit probleem ondervindt. Ook in deze tijden zijn wij er voor u. Per telefoon of videocall.

Hoe voorkom je

Schade aan de lading?

Er zijn verschillende manieren waarop een lading beschadigd kan raken tijdens het inpakken. Eén voorbeeld hiervan is het beschadigen van goederen op de hoek van een verpakking of doos. De belangrijkste oorzaak hiervan is het te strak en verkeerd wikkelen van de pallet, waardoor de druk van de folie op de dozen te groot wordt en er schade ontstaat door de kracht die hiermee wordt uitgeoefend op de dozen.

Onze ervaring is dat dit in veel verschillende industrieën en toepassingen voorkomt. Bijvoorbeeld bij een Franse multinational en wijnproducent die hun flessen wijn in dozen op pallets over de hele wereld verscheept en waar talloze dozen beschadigd raken door het verkeerde gebruik van stretchfolie.

Hierin ligt voor Trioworld de uitdaging: het stabiel wikkelen van uw goederen op de pallet met de juiste palletwikkelfolie die uw goederen niet zal beschadigen en schadevrij op hun eindbestemming doet aankomen. Wij zijn er om u te helpen en stabiele pallets te creëren zonder beschadigde hoeken. Zelfs in deze tijden zijn wij er voor u. Per telefoon of videocall. Lees ook ons artikel over corner crush.

Microsoft Teams meeting

    Videocall

      Phone