Bij R&D ontwikkelen we filmoplossingen die klanten helpen om hun product beter te beschermen. We leggen de verbinding tussen nieuwe materialen, eigenschappen van de film en de vraag van de klant. Ons R&D-team heeft expertise op verschillende gebieden van de verpakkingsindustrie. Samen met leveranciers en onderzoekers testen we alle nieuwe ideeën op onze pilotline. Iedere dag bouwen we een stukje meer kennis op en bij een geslaagde test vallen alle puzzelstukjes op hun plaats. Zo ontwikkelen we mooie oplossingen voor onze klanten. Die verschillende aspecten maken het werken aan innovatie uitdagend en leuk.

Complexe eisen en vraagstukken vertalen naar beheersmaatregelen en taken die vanzelfsprekend, praktisch en werkbaar zijn, dat is waar ik voor sta! Hierbij houd ik rekening met zowel zakelijke belangen als de menselijke kant. De klant moet erop kunnen vertrouwen dat de producten van Trioworld voedselveilig zijn en voldoen aan alle gestelde eisen. Daarnaast heeft Trioworld ook een zorgplicht naar de mens en naar de omgeving.

Voor ons bij Trioworld is het vanzelfsprekend om aan alle eisen te voldoen. We brengen dan ook alle geldende wet- en regelgeving, vereisten uit standaarden, branche- en klantafspraken regelmatig in kaart en stemmen ons interne beleid daarop af. Achter de schermen is er constant verandering in het landschap van compliance en daarom leggen we altijd aan de klant uit wat er achter de documentatie zit. Dit geeft onze klanten vertrouwen en laat zien dat we daadwerkelijk in compliance zijn met alle eisen.

Als Manager Quality & Compliance is mijn belangrijkste taak om de kwaliteit en (voedsel)veiligheid van onze producten en diensten én de veiligheid van onze mensen naar een nog hoger niveau te brengen. Dit doe ik met behulp van mijn collega’s op de afdelingen Technical Support en Compliance.

Ik word geïnspireerd door de grote variëteit aan activiteiten die elke dag de revue passeren. Beide afdelingen spelen in veel processen binnen Trioworld een sleutelrol, waardoor er met veel verschillende afdelingen moet worden samengewerkt.

Levertrouwbaarheid is essentieel: niet alleen op tijd leveren, maar zeker ook de consistente kwaliteit van onze producten. En als de klant dan toch een probleem heeft met een product van ons, is het belangrijk dat we serieus naar hen luisteren en het gesprek aangaan om dit samen op te lossen. Daar kunnen we veel van leren, en de relatie wordt er sterker van.

De (kwaliteits)eisen van onze klanten zijn hoog en zullen in toekomst alleen nog maar hoger worden, gezien de steeds grotere maatschappelijke focus op (voedsel)veiligheid en de circulaire economie. Hier zullen we binnen Trioworld op voorbereid moeten zijn, en dat geldt ook voor mijn afdelingen.

De strategie: ontwikkeling én implementatie, gericht op de beste klantoplossing, dat is waar ik voor sta.

Bij Trioworld werkt iedereen mee om succesvolle antwoorden op de vraagstukken van onze klanten te bedenken, individueel en door samenwerking in multidisciplinaire teams. Zo bieden we al jarenlang toegevoegde waarde met voor elke klant de beste verpakkingsoplossingen op maat.

De markt is uitdagend, veeleisend en constant in ontwikkeling. Het is aan ons om de meest innovatieve en onderscheidende verpakkingen te leveren. En dat doen we met veel plezier! Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat Trioworld de beste oplossingen biedt, nu en in de toekomst”.

 

 

Voor mij is het belangrijk dat de werknemers van Trioworld precies weten wat er gaande is bij onze klanten.

We gebruiken ons inzicht in de producten en behoeften van onze klanten om processen verder te optimaliseren door de juiste film op de juiste manier in te zetten. Zo helpen we onze klanten om uitdagingen het hoofd te bieden.

Wat ik verder heel spannend vind is de verborgen toegevoegde waarde van onze producten en diensten. Het uiterlijk van het product lijkt soms zo universeel, maar wordt op basis van expertise, kennis en jarenlange ervaring speciaal ontwikkeld om een wezenlijk vraagstuk van de klant te helpen oplossen.

De markt voor Load Security Film is een markt van optimalisatie en logistieke processen, waarbij schadereductie een grote rol speelt. Bij ons gaat het dan ook niet om de kilogrammen film maar om bijvoorbeeld de hoeveelheid transportschade die we kunnen helpen verminderen.

Kortom: Trioworld blijft tot het probleem van de klant is opgelost!

Mijn naam is Veronika Nemcova, ik bouw sinds 2013 aan mijn carrière bij Trioworld.

In 2013 ben ik in dienst gekomen bij Trioworld op de afdeling Printing & Finishing. Hier heb ik gewerkt op de snij-wikkel en lamineerafdeling. In september 2016 kreeg ik de kans om over te stappen naar de afdeling Extrusie, dit sluit goed aan bij de operator opleiding die ik aan het volgen ben.

Ik ben nu assistent operator. Mijn taken bestaan uit het bedienen en bewaken van de machines. Ik grijp in wanneer het proces niet goed verloopt. Ik bewaak de kwaliteit van het product en zorg dat het product aan de eisen van de klant voldoet.

Wat mij aanspreekt aan het werk op de Extrusie-afdeling is het maakproces. Ik vind het bijzonder om deel uit te mogen maken van het verwerkingsproces van een korrel, de grondstof, naar film; het eindproduct.
Het werken met collega’s vind ik gezellig. Ook het werken in ploegendienst vind ik erg fijn.

Trioworld geeft haar medewerkers de kans om te laten zien wat ze kunnen, maar luistert ook naar de wens van de medewerkers wat betreft doorstroom in de organisatie, zowel horizontaal als verticaal. Ik vind het daarbij erg leuk dat ik de mogelijkheid krijg om allerlei trainingen en opleidingen te volgen. Het werk bij Trioworld vind ik gewoon heel leuk!

Niels Tiggelovend, Food Packaging Film - Key Account Manager

Mijn naam is Niels Tiggelovend, 45 jaar, sinds 2007 key accountmanager bij Trioworld

Mijn functie binnen Trioworld is erg divers. Ik werk voor zowel de afdeling customer service als de afdeling sales en ik houd me vooral bezig met een grote klant in de broodverpakkingsmarkt.
Ik zorg voor de afstemming tussen de klantwensen en de mogelijkheden in de productie binnen Trioworld. Daarnaast houd ik in de gaten dat alle orders van de klanten goed verlopen binnen Trioworld en dat de producten op tijd bij de klant geleverd worden.
Tevens maak ik offertes en bezoek ik regelmatig bedrijven, waarbij ik in gesprek ga met de klant.

Het werk is erg afwisselend, elke dag is anders. Het is belangrijk om ad-hoc op klantvragen te kunnen reageren en het proces zo snel mogelijk in werking te zetten. De werkdagen bij Trioworld zijn allesbehalve saai – never a dull moment!
Ik heb contact met zowel de klant als de verschillende afdelingen binnen Trioworld. Dit maakt mijn werk erg gevarieerd.

Trioworld is een zeer goede en prettige werkgever. Er is dan ook weinig uitstroom. Ik ga met plezier naar mijn werk. Trioworld geeft je de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen.

Ik ben Marije Verboom en sinds 2012 werkzaam bij Trioworld op de afdeling Customer Service Load Security Film.

Ik ben medewerker bij de customer service. Samen met mijn collega’s houd ik me onder andere bezig met het maken van offertes, het verwerken van orders en het afstemmen van levertijden met de klanten voor de Load Security Film. Zo ondersteunen we de klanten én de accountmanagers.

Er is veel afwisseling en een dag verloopt nooit zoals vooraf gedacht. Dat maakt deze functie uitdagend. Het contact met de klanten is interessant, omdat deze uit allerlei verschillende branches en landen komen en ieder een andere benadering vraagt. Naast mijn werkzaamheden ben ik ook actief voor de personeelsvereniging van Trioworld, Plastic People. We organiseren diverse keren per jaar leuke activiteiten voor de medewerkers.

Ik ben in een fijn en hecht team terechtgekomen, er is een prettige werksfeer. Verder biedt Trioworld de medewerkers alle ruimte en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en investeert Trioworld aantoonbaar in het welzijn van haar werknemers.

Mijn naam is Annika Veenendaal en ik werk sinds 2012 op de afdeling Technical Support.

Als medewerkster Technical Support maak ik onder andere concurrentieanalyses en ondersteun ik de productie. Daarnaast voer ik het hertesten uit zodat we de technical datasheets continu bij kunnen werken.

Op de afdeling Technical Support hangt een goede werksfeer. Je hebt veel verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden. Naast mijn werk op de afdeling Technical Support ben ik lid van de OR. Dit geeft me inzicht in en betrokkenheid bij andere aspecten van de organisatie en is voor mij een leerzame toevoeging.

Het werk op de afdeling Technical Support is afwisselend en dynamisch. We hebben met alle afdelingen te maken.

Trioworld biedt de mogelijkheid om jezelf bij te scholen en te ontwikkelen. Ik ben onlangs gestart met een master naast mijn werk. Dit wordt gestimuleerd door Trioworld. Trioworld is vooruitstrevend en innovatief, met kijk op de snel veranderende toekomst.

Mijn naam is Bahadir Selcuk. Ik ben op mijn 18e begonnen als uitzendkracht bij Trioworld. Een jaar later ben ik in dienst gekomen op de afdeling Extrusie.

Ik ben hier binnengekomen als hulpkracht op de Extrusie-afdeling. Op de afdeling Extrusie wordt de film daadwerkelijk geproduceerd vanuit de grondstoffen. Aan de machine staan vond ik erg leuk werk, maar ik ben ambitieus en wilde me graag verder ontwikkelen binnen Trioworld. Hier heb ik de mogelijkheid toe gekregen. Ik ben in opleiding gegaan om assistent operator te worden. Deze opleiding heb ik afgerond en momenteel ben ik Trainee. In deze functie hoop ik mij te kunnen ontwikkelen als Lead Operator.

Op de afdeling Extrusie wordt er in ploegendienst gewerkt. Dat betekent dat ik zes dagen werk en vier dagen vrij ben. Dit vind ik erg prettig.

Het leuke aan mijn werk vind ik dat het erg resultaatgericht is. Dit geeft mij veel voldoening. Ook de afwisseling in het werk spreekt me erg aan; geen dag is hetzelfde!
Ik heb erg leuke collega’s en de samenwerking verloopt goed. We zijn één team dat samen het proces zo goed mogelijk laten verlopen.

Ik voel me erg op mijn plek binnen Trioworld. Trioworld biedt haar medewerkers mogelijkheden en kansen wat betreft opleiding, ontwikkeling en doorgroei. Ook heeft Trioworld goede arbeidsvoorwaarden.