Marije Verboom, Customer Service Load Security Film

AFP biedt de medewerkers alle ruimte en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en investeert AFP aantoonbaar in het welzijn van haar werknemers.

Ik ben Marije Verboom en sinds 2012 werkzaam bij AFP op de afdeling Customer Service Load Security Film.

Ik ben medewerker bij de customer service. Samen met mijn collega’s houd ik me onder andere bezig met het maken van offertes, het verwerken van orders en het afstemmen van levertijden met de klanten voor de Load Security Film. Zo ondersteunen we de klanten én de accountmanagers.

Er is veel afwisseling en een dag verloopt nooit zoals vooraf gedacht. Dat maakt deze functie uitdagend. Het contact met de klanten is interessant, omdat deze uit allerlei verschillende branches en landen komen en ieder een andere benadering vraagt. Naast mijn werkzaamheden ben ik ook actief voor de personeelsvereniging van AFP, Plastic People. We organiseren diverse keren per jaar leuke activiteiten voor de medewerkers.

Ik ben in een fijn en hecht team terechtgekomen, er is een prettige werksfeer. Verder biedt AFP de medewerkers alle ruimte en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en investeert AFP aantoonbaar in het welzijn van haar werknemers.