Innovatieve film

Kunststof is een duurzaam en kostengunstig materiaal met vele mogelijkheden. Door in een meerlaags film deze unieke eigenschappen van kunststoffen te combineren, creëert AFP enorme meerwaarde in vele technische toepassingen. Zo vindt u onze Innovative Film bijvoorbeeld in het interieur van auto’s en in lichtgewicht koffers. Slim gebruik van dergelijke dunne films, kan uw product bijvoorbeeld lichter, sterker, duurzamer, mooier en/of flexibeler en daardoor goedkóper maken. AFP’s films en innovatieve aanpak stellen u in staat waarde aan uw product en onderneming toe te voegen: “AFP drives your performance”.

Oplossingen & producten

Innovatieve oplossingen

U wilt uw product en productie continue verbeteren. Samen met u kijkt AFP creatief naar de specifieke uitdagingen van uw product. Of het nu gaat om bijvoorbeeld gewichtsbesparing of betere krasbestendigheid, u realiseert meerwaarde en/of kostenbesparingen. Met de innovatieve aanpak van AFP maakt u het verschil.

Kennis en ervaring

Onze producten

We werken met een team van specialisten om op uw behoefte in te spelen. Tailor-made innovatie, vakmanschap en samenwerking zijn hierbij van groot belang. Benieuwd naar wat AFP voor u kan doen? Tot wat voor een inventieve mogelijkheden we samen met u kunnen komen? We gaan graag met u in gesprek.

Innovative Film

Meer informatie over onze innovatieve films?

Neem contact met ons op!

Ik denk graag met u mee. Zodat wij samen tot dé technologische oplossing voor uw uitdaging kunnen komen.

Neem contact op