Wat heeft Innovative Film van Trioworld u te bieden?

Kunststof is een duurzaam en kostengunstig materiaal met vele mogelijkheden. Door in een meerlaags film deze unieke eigenschappen van kunststoffen te combineren, creëert Trioworld enorme meerwaarde in vele technische toepassingen. Zo vindt u onze Innovative Film bijvoorbeeld in het interieur van auto’s en in lichtgewicht koffers. Slim gebruik van dergelijke dunne films, kan uw product bijvoorbeeld lichter, sterker, duurzamer, mooier en/of flexibeler en daardoor goedkóper maken. Trioworld haar films en innovatieve aanpak stellen u in staat waarde aan uw product en onderneming toe te voegen: “Trioworld drives your performance”.

Oplossingen & Producten

INNOVATIEVE OPLOSSINGEN

U wilt uw product en productie continue verbeteren. Samen met u kijkt Trioworld creatief naar de specifieke uitdagingen van uw product. Of het nu gaat om bijvoorbeeld gewichtsbesparing of betere krasbestendigheid, u realiseert meerwaarde en/of kostenbesparingen. Met de innovatieve aanpak van Trioworld maakt u het verschil.

AFP Belofte

VERBETER DE PERFORMANCE VAN UW PRODUCT

Wist u dat uw product en productieproces verbeterd kan worden door slim gebruik van dunne kunststof film? Trioworld voegt waarde toe door uw kennis en producten te combineren met onze ervaring en innovatieve oplossingen. Dit levert u betere producten én geld op: “Trioworld drives your performance”.

VOOR ELKE UITDAGING EEN CREATIEVE OPLOSSING

Uw uitdagingen stellen terecht hoge eisen aan de betrokkenheid en creativiteit van onze mensen. Trioworld is dit gewend en verdiept zich in uw problematiek zodat we onze ruime kennis en vindingrijkheid kunnen inzetten op úw vraag. Zo ontstaan in co-creatie oplossingen die u zich misschien vooraf niet kon voorstellen maar garant staan voor succes. Benieuwd naar wat we voor u kunnen doen? Trioworld laat zich graag uitdagen

INNOVATIEVE BESCHERMING VOOR UW PRODUCTEN

Ondanks dat de kunststof folie vaak maar een bescheiden aandeel in een eindproduct vormt, kan enorme impact kan hebben. Zo kunnen producten door een slimme inzet van film lichter, mooier, sterker, flexibeler en/of goedkoper worden. Ook productieprocessen kunnen met inzet van kunststof film vereenvoudigd en verbeterd worden. Uw winst: Versnelling en kostenbesparing.

Wilt u nieuwe wegen inslaan? Dan vindt u in Trioworld een innovatieve partner. Wij investeren tijd en expertise in keten-overschrijdende oplossingen. Wij beantwoorden uw uitdagingen met unieke technologie en creativiteit. U maakt hierin het verschil met Trioworld.

Performance
People
Protection

Samen met onze kennis en het meedenken is creativiteit onze grote kracht

Olav Donkers

We werken met een team van specialisten om op uw behoefte in te spelen. Tailor-made innovatie, vakmanschap en samenwerking zijn hierbij van groot belang.

Benieuwd naar wat Trioworld voor u kan doen? Tot wat voor een inventieve mogelijkheden we samen met u kunnen komen? We gaan graag met u in gesprek.

De beste en snelste weg om te achterhalen wat wij voor u kunnen doen, is door ons direct te bellen of een e-mail te sturen: info@trioworld.com