Nieuwsgierig naar de toepassingen van Innovative Film? De innovatiespecialisten van Trioworld vertellen graag over hun vakgebied, de ontwikkelingen in flexibele verpakkingen en de unieke uitdagingen die Innovative Film voor onze klanten heeft opgelost.

Bij R&D ontwikkelen we filmoplossingen die klanten helpen om hun product beter te beschermen. We leggen de verbinding tussen nieuwe materialen, eigenschappen van de film en de vraag van de klant. Ons R&D-team heeft expertise op verschillende gebieden van de verpakkingsindustrie. Samen met leveranciers en onderzoekers testen we alle nieuwe ideeën op onze pilotline. Iedere dag bouwen we een stukje meer kennis op en bij een geslaagde test vallen alle puzzelstukjes op hun plaats. Zo ontwikkelen we mooie oplossingen voor onze klanten. Die verschillende aspecten maken het werken aan innovatie uitdagend en leuk.

Als Manager Quality & Compliance is mijn belangrijkste taak om de kwaliteit en (voedsel)veiligheid van onze producten en diensten én de veiligheid van onze mensen naar een nog hoger niveau te brengen. Dit doe ik met behulp van mijn collega’s op de afdelingen Technical Support en Compliance.

Ik word geïnspireerd door de grote variëteit aan activiteiten die elke dag de revue passeren. Beide afdelingen spelen in veel processen binnen Trioworld een sleutelrol, waardoor er met veel verschillende afdelingen moet worden samengewerkt.

Levertrouwbaarheid is essentieel: niet alleen op tijd leveren, maar zeker ook de consistente kwaliteit van onze producten. En als de klant dan toch een probleem heeft met een product van ons, is het belangrijk dat we serieus naar hen luisteren en het gesprek aangaan om dit samen op te lossen. Daar kunnen we veel van leren, en de relatie wordt er sterker van.

De (kwaliteits)eisen van onze klanten zijn hoog en zullen in toekomst alleen nog maar hoger worden, gezien de steeds grotere maatschappelijke focus op (voedsel)veiligheid en de circulaire economie. Hier zullen we binnen Trioworld op voorbereid moeten zijn, en dat geldt ook voor mijn afdelingen.