Innovative film

Kunststof is een materiaal met vele mogelijkheden. Zo vindt u onze Innovative Film bijvoorbeeld in het interieur van auto’s en in lichtgewicht koffers. Door in een meerlaags film de unieke eigenschappen van kunststoffen te combineren, creëert Trioworld meerwaarde in vele technische toepassingen. Slim gebruik van dergelijke dunne films, kan uw product bijvoorbeeld lichter, sterker, duurzamer, mooier en/of flexibeler en daardoor goedkóper maken. Trioworld’s films en innovatieve aanpak stellen u in staat waarde aan uw product en onderneming toe te voegen: “Trioworld drives your performance”.

Oplossingen & producten

Innovatieve oplossingen

Ondanks dat de kunststof folie vaak maar een bescheiden aandeel in een eindproduct vormt, kan enorme impact kan hebben. Zo kunnen producten door een slimme inzet van film lichter, mooier, sterker, flexibeler en/of goedkoper worden. Ook productieprocessen kunnen met inzet van kunststof film vereenvoudigd en verbeterd worden. Uw winst: Versnelling en kostenbesparing. Wilt u nieuwe wegen inslaan? Dan vindt u in Trioworld een innovatieve partner. Wij investeren tijd en expertise in keten-overschrijdende oplossingen. Wij beantwoorden uw uitdagingen met unieke technologie en creativiteit. U maakt hierin het verschil met Trioworld.

Kennis en ervaring

Onze producten

We werken met een team van specialisten om op uw behoefte in te spelen. Tailor-made innovatie, vakmanschap en samenwerking zijn hierbij van groot belang. Benieuwd naar wat Trioworld voor u kan doen? Tot wat voor een inventieve mogelijkheden we samen met u kunnen komen? We gaan graag met u in gesprek.

Innovative Film

Meer informatie over onze innovatieve films?

Neem contact met ons op!

Ik denk graag met u mee. Zodat wij samen tot dé technologische oplossing voor uw uitdaging kunnen komen.

Neem contact op