Waarom Innovative Film van AFP?

Film is een materiaal met veel mogelijkheden. AFP bewijst dagelijks dat haar film een enorme kwaliteitsimpact kan hebben: een slimme toevoeging van film kan uw producten lichter, mooier, sterker of flexibeler maken. Door onze innovatieve aanpak is AFP in staat om waarde aan uw producten toe te voegen. En dat biedt kansen voor uw bedrijf.

Oplossingen & Producten

INNOVATIEVE OPLOSSINGEN

Wij willen de performance van uw producten verbeteren. Daarom kijken we creatief naar de specifieke uitdagingen van uw product. Of het nu gaat om gewichtsbesparing of het schokbestendig maken van producten, de film van AFP en onze innovatieve aanpak maken het verschil.

AFP Belofte

VERBETER DE PERFORMANCE VAN UW PRODUCT

Wist u dat u uw product en uw productieproces flink kunt verbeteren door een slimme filmtoevoeging? AFP voegt waarde toe door uw kennis en producten te combineren met onze innovatieve kunststoffilmoplossingen. Samen komen we tot unieke verpakkingsfilms met superieure eigenschappen en verbeteren we de efficiency van uw proces.

VOOR ELKE UITDAGING EEN CREATIEVE OPLOSSING

Onze experts verdiepen zich in uw unieke situatie en ontwikkelen in samenspraak met u een innovatieve oplossing op maat. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? We laten ons graag uitdagen!

INNOVATIEVE BESCHERMING VOOR UW PRODUCTEN

Door uw producten effectief te beschermen gaat u verspilling tegen. Maar dat is niet alles: een innovatieve verpakking kan bijvoorbeeld ook meer gebruiksgemak voor uw ketenpartners en klanten bieden. AFP denkt graag met u mee om samen de beste passende filmoplossing te ontwikkelen.

Performance
People
Protection

Samen met onze kennis en het meedenken is creativiteit onze grote kracht

Olav Donkers

Benieuwd hoe wij op klantwensen inspelen? En hoe we in samenspraak tot de beste oplossing komen? We vertellen graag over onze werkwijze.

We werken met een team van specialisten om op klantwensen in te spelen. Innovatie, vakmanschap en samenwerking zijn hierbij van groot belang.

Benieuwd naar verhalen achter onze producten? Nieuwe ontwikkelingen en onze visie hierin? Lees dan onze specialisten blogs.