Kaas IWS

Voedingsmiddelen stellen hoge eisen aan het verpakkingsmateriaal. Kaasverpakkingen vormen nog een extra uitdaging. Het product moet immers vers blijven. De verpakking moet lekdicht, veilig en aantrekkelijk zijn. Daarnaast is het bij deze individueel verpakte kaas van belang dat ze makkelijk te openen en te gebruiken zijn. En tenslotte moet de folie naadloos passen in het productieproces zonder dat er storingen ontstaan.

Onze producten

Ervaring en kennis

De juiste voedselverpakking zorgt voor een optimale bescherming tijdens transport en in de winkel. Daardoor blijft het voedsel langer vers en houdbaar. Samen met haar klanten streeft Trioworld naar continue vernieuwing en verbetering. Wij vertalen uw wensen naar succesvolle oplossingen die gebruiksvriendelijk zijn voor de consument en recht doen aan uw merkuitstraling.

Trioworld Cheese Film

Ons doel

De beste oplossing voor uw proces

Ons doel is uw verpakkingsproces te verbeteren. Als expert in film ontwikkelt Trioworld de perfecte verpakking voor uw producten en optimaliseren we uw verpakkingsproces. Zo produceert u sneller en voorkomt u uitval. Onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in de unieke uitdagingen van uw product. Zij zetten hun technische expertise graag in om voor u de beste oplossing te vinden. Door uw product zo goed mogelijk te beschermen, helpen we u verspilling tegen te gaan. We werken nauw samen met inkopers, productmanagers, verpakkingstechnologen en operationeel managers om ons aanbod continu te vernieuwen en te verbeteren.

Meer informatie

Neem contact op

Wij helpen u graag!

Wilt u meer weten op welke manier wij onze technische ook voor u kunnen inzetten? Neem dan contact met ons. Er staat een team van specialisten voor uw klaar om in te spelen op uw specifieke wensen en de best passende oplossing voor uw proces te vinden.

Ik wil meer informatie

Kostenbeheersing bij voedselverpakking

Hoe de juiste Food Packaging kan helpen om de totale kosten te verlagen?

Vrijwel elk commercieel getint bedrijf is gericht op of het verhogen van hun omzet, of het verlagen van kosten. En natuurlijk zijn de beste voorbeelden van goedlopende bedrijven die bedrijven die dit beiden goed voor elkaar hebben…

In deze blog ga ik in op de kosten die wij als Trioworld op het gebied van Food Packaging tegenkomen en hoe wij hoe onze klanten helpen om deze kosten te verlagen.

Lees de blog

Een klant uit de voedingsindustrie

“Het zijn jongens die procedures dag in, dag uit volgen”

Een van de vaste klanten van Trioworld is het Belgische Bastin-Pack, een producent van flexibele verpakkingen. “We zijn een vrij toonaangevende flexodrukker”, zegt CEO Michel van de Vyver vanuit zijn kantoor in Wetteren. “Dat ligt 8 kilometer ten zuidoosten van Gent, langs de snelweg Gent-Brussel.”

Lees meer