Kaas IWS

Voedingsmiddelen stellen hoge eisen aan het verpakkingsmateriaal. Kaasverpakkingen vormen nog een extra uitdaging. Het product moet immers vers blijven. De verpakking moet lekdicht, veilig en aantrekkelijk zijn. Daarnaast is het bij deze individueel verpakte kaas van belang dat ze makkelijk te openen en te gebruiken zijn. En tenslotte moet de folie naadloos passen in het productieproces zonder dat er storingen ontstaan.

Onze producten

Ervaring en kennis

De juiste voedselverpakking zorgt voor een optimale bescherming tijdens transport en in de winkel. Daardoor blijft het voedsel langer vers en houdbaar. Samen met haar klanten streeft AFP naar continue vernieuwing en verbetering. Wij vertalen uw wensen naar succesvolle oplossingen die gebruiksvriendelijk zijn voor de consument en recht doen aan uw merkuitstraling.

AFP Cheese Film

Ons doel

De beste oplossing voor uw proces

Ons doel is om uw verpakkingsproces te verbeteren. Als expert in film ontwikkeld AFP optimale verpakkingen voor uw producten en optimaliseren wij uw verpakkingsproces. Zo kunt u sneller producten en heeft u geen uitval op de lijn.

Meer informatie

Neem contact op!

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten hoe wij in samenspraak tot de beste oplossing kunnen komen? Neem dan contact met ons. Er staat een team van specialisten voor uw klaar om in te spelen op uw specifieke wensen.

Ik wil meer informatie

Kostenbeheersing bij voedselverpakking

Hoe de juiste FoodPackaging kan helpen om de totale kosten te verlagen?

Vrijwel elk commercieel getint bedrijf is gericht op of het verhogen van hun omzet, of het verlagen van kosten. En natuurlijk zijn de beste voorbeelden van goedlopende bedrijven die bedrijven die dit beiden goed voor elkaar hebben…

In deze blog ga ik in op de kosten die wij als AFP op het gebied van FoodPackaging tegenkomen en hoe wij hoe onze klanten helpen om deze kosten te verlagen.

Lees de blog

Een klant uit de voedingsindustrie

‘Het zijn jongens die procedures dag in, dag uit volgen”

Een van de vaste klanten van AFP is het Belgische Bastin Pack, een producent van flexibele verpakkingen. “We zijn een vrij toonaangevende flexodrukker”, zegt CEO Michel van de Vyver vanuit zijn kantoor in Wetteren. “Dat ligt 8 kilometer ten zuidoosten van Gent, langs de snelweg Gent-Brussel.”

Lees meer