Klappack

Op zoek naar een verpakking die kaas of vleeswaren extreem lang vers houdt en ook gemakkelijk te openen is? Kies dan voor de
Pro-Ex verpakkingsfolies van Trioworld.
Glasheldere films die de houdbaarheid van uw producten aanzienlijk verlengen, dankzij een optimale gasbarrière. Met als grootste voordeel: geen uitval meer in uw magazijn en het supermarktschap.

Onze producten

Onze ervaring en kennis

Voor het verpakken van kaas of vleeswaren heeft Trioworld verschillende films die een zeer efficiënt verpakkingsproces garanderen. Bijkomend voordeel is dat de openingskracht eenvoudig aan uw wensen aangepast kan worden. En dat alles met een verpakking die het product de uitstraling geeft die het verdient.

Onze folies worden gekenmerkt door een hoge verwerkingssnelheid, een groot operating window en optimale machineability. Hiermee kan uw verpakkingsproces optimaal functioneren.

 

Wilt u er zeker van zijn dan uw verpakkingen dicht zijn én dicht blijven?

Kies dan voor de verpakkingsfolies van Trioworld. Onze Pro-Ex Flowpack folies beschikken naast functionele barrières ook over unieke sealeigenschappen. Hierdoor blijft uw verpakking door en door dicht, maar bij gebruik wel makkelijk te openen en te sluiten.

Meer informatie

Neem contact op

Wij helpen u graag!

Wilt u meer weten over onze folies voor klappack verpakkingen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek over uw wensen en de manier waarop wij u hierbij van dienst kunnen zijn. Onze Account Managers hebben diepgaande kennis van verpakkingsprocesssen, machines en folies. Hierdoor zijn zij in staat om voor u de meest optimale oplossing te vinden.

Ik wil meer informatie

Kostenbeheersing bij voedselverpakking

Hoe de juiste Food Packaging kan helpen om de totale kosten te verlagen?

Vrijwel elk commercieel getint bedrijf is gericht op of het verhogen van hun omzet, of het verlagen van kosten. En natuurlijk zijn de beste voorbeelden van goedlopende bedrijven die bedrijven die dit beiden goed voor elkaar hebben…

In deze blog ga ik in op de kosten die wij als Trioworld op het gebied van Food Packaging tegenkomen en hoe wij hoe onze klanten helpen om deze kosten te verlagen.

Lees de blog

Een klant uit de voedingsindustrie

‘Het zijn jongens die procedures dag in, dag uit volgen”

Een van de vaste klanten van Trioworld is het Belgische Bastin-Pack, een producent van flexibele verpakkingen. “We zijn een vrij toonaangevende flexodrukker”, zegt CEO Michel van de Vyver vanuit zijn kantoor in Wetteren. “Dat ligt 8 kilometer ten zuidoosten van Gent, langs de snelweg Gent-Brussel.”

Lees meer