Laminaten

Trioworld produceert folies voor lamineren. Lamineren is een proces waarbij meerdere lagen film op elkaar worden verlijmd om zo een samengestelde film met nieuwe eigenschappen te creëren. Op deze manier wordt een verpakkingsfolie gecreëerd die voldoet aan de wensen van onze klanten. De films van Trioworld hebben optimale barrière- en verwerkingseigenschappen. Dankzij de excellente machinability verloopt uw verpakkingsproces probleemloos.

Onze producten

Ervaring en kennis in de markt

Trioworld ontwikkelt doorlopend nieuwe films voor de voedselverwerkende industrie maar ook voor onze converter klanten. Ons uitgebreide programma bevat films voor vele toepassingen. Onze films zijn proceszeker met excellente verwerkingseigenschappen. Als expert in film ontwikkelt Trioworld de perfecte verpakking voor uw producten en optimaliseren we uw verpakkingsproces. Zo produceert u sneller en voorkomt u uitval.

Door uw product zo goed mogelijk te beschermen, helpen we u verspilling tegen te gaan. We werken nauw samen met inkopers, productmanagers, verpakkingstechnologen en operationeel managers om ons aanbod continue te vernieuwen en te verbeteren. Op maat voor de unieke behoeftes van uw product én uw doelgroep.

Op zoek naar de oplossing voor uw product?

Ons doel is uw verpakkingsproces te verbeteren. Als expert in film ontwikkelt Trioworld de perfecte verpakking voor uw producten en optimaliseren we uw verpakkingsproces. Zo produceert u sneller en voorkomt u uitval. Onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in de unieke uitdagingen van uw product. Zij zetten hun technische expertise graag in om voor u de beste oplossing te vinden. Door uw product zo goed mogelijk te beschermen, helpen we u verspilling tegen te gaan. We werken nauw samen met inkopers, productmanagers, verpakkingstechnologen en operationeel managers om ons aanbod continu te vernieuwen en te verbeteren.

Ook zoeken naar de optimale oplossing?

Neem contact op

Wij helpen u graag!

Om onze folies voor lamineren perfect aan te laten sluiten bij uw eisen, betrekken wij u nauw bij het keuzeproces. We bespreken samen de afstellingen van de wikkelmachine in combinatie met de specifieke filmeigenschappen en zorgen zo voor een optimaal resultaat.

 

 

Ik wil meer informatie

Kostenbeheersing bij voedselverpakking

Hoe de juiste Food Packaging kan helpen om de totale kosten te verlagen?

Vrijwel elk commercieel getint bedrijf is gericht op of het verhogen van hun omzet, of het verlagen van kosten. En natuurlijk zijn de beste voorbeelden van goedlopende bedrijven die bedrijven die dit beiden goed voor elkaar hebben…

In deze blog ga ik in op de kosten die wij als Trioworld op het gebied van Food Packaging tegenkomen en hoe wij hoe onze klanten helpen om deze kosten te verlagen.

Lees de blog

Een klant uit de voedingsindustrie

‘Het zijn jongens die procedures dag in, dag uit volgen”

Een van de vaste klanten van Trioworld is het Belgische Bastin-Pack, een producent van flexibele verpakkingen. “We zijn een vrij toonaangevende flexodrukker”, zegt CEO Michel van de Vyver vanuit zijn kantoor in Wetteren. “Dat ligt 8 kilometer ten zuidoosten van Gent, langs de snelweg Gent-Brussel.”

Lees meer