Waarom Load Security Film van Trioworld?

Trioworld biedt u de grootste ladingzekerheid en de best mogelijke palletstabiliteit bij het vervoeren van uw producten. Daarnaast is zorgen voor een prestatieverbetering van uw logistieke proces, dat is ons ultieme doel. U wilt uw producten van A naar B vervoeren. Maar wel snel, veilig, zonder schade én tegen de laagst mogelijke kosten. Om dit mogelijk te maken realiseren we de optimale palletwikkeloplossing voor uw specifieke situatie. Dat is wat wij noemen: ‘Driving your Performance’.

  • Wij bieden stretch film voor ieder type lading: van een relatief eenvoudige pallet tot en met uitstekende en zware ladingen
  • Onze medewerkers hebben diepgaande kennis van stretch film, wikkel-machines én uw process
  • Wij bieden de beste palletstabiliteit en de laagste Total Cost of Ownership
Bekijk producten

Oplossingen & Producten

Hoeveel stretchfilm is er nodig voor de juiste pallet stabiliteit?

Het verpakken van pallets met verschillende producten vereist niet alleen kennis van films, maar ook van uw specifieke product en de afstelling van uw wikkelmachines. Of het nu gaat om de bescherming van lichte of zware, kwetsbare of onregelmatig gevormde ladingen, Trioworld heeft de film die exact voldoet. En we gaan graag nog een stap verder: we streven altijd naar een minimale impact op het milieu en de laagste prijs per gewikkelde pallet.

Kies het load security merk dat bij u past:

Uw logistieke proces effectiever en veiliger

High Performance Stretch Film ontwikkeld voor specifieke eindgebruiker palletwikkel toepassingen. Geproduceerd met Micro-lagen Technologie. Voor veeleisende situaties en palletladingen. Middels het Trioworld 7 Step Audit model kunnen wij u volledig adviseren welke type film het best past voor uw ladingen, met de juiste instellingen van uw machines, waardoor de hoogst mogelijke ladingzekerheid ontstaat. Dit resulteert in de laagste Total Cost of Ownership.

 

 

De ideale stretch film voor vele toepassingen

Deze High Performance Stretch Film is speciaal ontwikkeld voor onze handelspartners die hiermee een breed spectrum aan palletwikkel toepassingen kunnen bedienen. Geproduceerd met Micro-Lagen technologie waardoor een hoog kwalitatieve film ontstaat. Dankzij het brede toepassingsspectrum kunt u een reductie van het aantal voorraadartikelen realiseren. Beschikbaar in verschillende diktes.

 

Voor elke wikkelmachine de juiste film

Ons Resinex assortiment is speciaal ontwikkeld voor verschillende typen wikkelmachines. Hiermee vindt u altijd een passende oplossing voor iedere toepassing. Resinex biedt een breed assortiment in verschillende diktes en is dé oplossing voor verschillende typen wikkelmachines en rekpercentages.

 

AFP Belofte

MAAK UW LOGISTIEKE PROCESSEN EFFECTIEVER EN VEILIGER

U wilt uw producten van A naar B vervoeren. Snel, veilig, zonder schade én tegen de laagst mogelijke logistieke kosten. Om dit mogelijk te maken realiseren we de optimale palletwikkeloplossing voor uw specifieke situatie. Zo geeft Trioworld u een flinke voorsprong.

VOLLEDIGE CONTROLE OVER UW VERPAKKINGSPROCES

High performance van onze mensen is de toegevoegde waarde van Trioworld. Wij luisteren naar de wensen van onze klant en kennen de uitdagingen van de logistieke keten en zetten onze expertise in multilayer-filmtechnologie in om deze te beantwoorden.

UW PALLET VERDIENT DE BESTE BESCHERMING

Driving your Performance: dat is onze belofte aan u!

Zorgen voor een prestatieverbetering van uw logistieke proces, dat is ons ultieme doel. Hoe realiseren wij dit:

·       Onze hoog kwalitatieve stretch films bieden de juiste bescherming voor ieder type lading

·       Onze medewerkers vinden voor u de beste oplossing en zorgen dat u wikkelproces optimaal verloopt

·       Hiermee zorgen wij voor de beste palletstabiliteit en de laagste Total Cost of Ownership

Performance
People
Protection

Snelheid, veiligheid en ladingzekerheid, het belangrijkste tijdens productie, transport en opslag.

Paul Kommerkamp

Benieuwd hoe wij op klantwensen inspelen? En hoe we in samenspraak tot de beste oplossing komen? We vertellen graag over onze werkwijze.

We werken met een team van specialisten om op klantwensen in te spelen. Innovatie, vakmanschap en samenwerking zijn hierbij van groot belang.

Benieuwd naar verhalen achter onze producten? Nieuwe ontwikkelingen en onze visie hierin? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Zij kunnen u alles vertellen over de laatste ontwikkelingen op gebied van palletstabiliteit.