Waarom Load Security Film van AFP?

AFP biedt u de grootste ladingzekerheid en de best mogelijke palletstabiliteit bij het vervoeren van uw producten. Zorgen voor een prestatieverbetering van uw logistieke proces, dat is ons ultieme doel. U wilt uw producten van A naar B vervoeren. Snel, veilig, zonder schade én tegen de laagst mogelijke kosten. Om dit mogelijk te maken realiseren we de optimale palletwikkeloplossing voor uw specifieke situatie. Zo geeft AFP u een flinke voorsprong.

Oplossingen & Producten

HOEVEEL STRETCHFILM IS ER NODIG VOOR
DE JUISTE PALLET STABILITEIT?

Het verpakken van pallets met verschillende producten vereist niet alleen kennis van films, maar ook van uw specifieke product en de afstelling van uw wikkelmachines. Of het nu gaat om de bescherming van lichte of zware, kwetsbare of onregelmatig gevormde ladingen, AFP heeft de film die exact voldoet. En we gaan graag nog een stap verder: we streven altijd naar een minimale impact op het milieu en de laagste prijs per gewikkelde pallet.

Katan-Ex onze innovatieve oplossing voor optimale ladingzekerheid

AFP’s Katan-Ex films zijn films die optimale ladingzekerheid bieden door een innovatieve combinatie van flexibiliteit en kracht. Voor de Katan-ex stretch films hebben wij ons laten inspireren op het Japanse Katana zwaard. Smeden van dit zwaard is een bijzonder nauwkeurig en zorgvuldig proces. Het Katana zwaard bestaat uit heel veel dunne lagen waardoor uiteindelijk een uitermate sterk en veerkrachtig zwaard ontstaat. Zo ook onze Katan-ex films. Deze zijn geproduceerd met microlagen technologie, waardoor ze uit vele flinterdunne lagen bestaan die zorgen voor een bijzondere sterke doch flexibele film voor optimale ladingzekerheid. Door het gebruiken van deze microlayer techniek is het voor AFP mogelijk palletstabiliteit te bieden voor elk type lading. Denk bijvoorbeeld aan scherpe hoeken, zware of juist hele lichte ladingen, inspringende ladingen, overstekende ladingen en onregelmatige ladingen. Dit assortiment van films met bijzondere eigenschappen biedt optimale lading zekerheid door de hele logistieke keten. Van opslag, veilig transport tot en met schadevrije aankomst en opslag bij uw klant.

Katan-Ex films voor optimale ladingzekerheid en veiligheid

AFP’s Katan-Ex films zijn films die optimale ladingzekerheid bieden door een innovatieve combinatie van flexibiliteit en kracht. De film vind zijn oorsprong in de samenstelling van het eeuwenoude Katana zwaard. Dit zwaard werd gemaakt door het combineren van laagjes staal met verschillende eigenschappen. Door het gebruiken van deze microlayer techniek is het voor AFP mogelijk palletstabiliteit te bieden voor elk type lading. Denk bijvoorbeeld aan scherpe hoeken, zware of juist hele lichte ladingen, inspringende ladingen, overstekende ladingen en onregelmatige ladingen. Dit assortiment van films met bijzondere eigenschappen biedt optimale lading zekerheid door de hele logistieke keten. Van opslag, veilig transport tot en met schadevrije aankomst en opslag bij uw klant.

AFP Belofte

MAAK UW LOGISTIEKE PROCESSEN EFFECTIEVER EN VEILIGER

U wilt uw producten van A naar B vervoeren. Snel, veilig, zonder schade én tegen de laagst mogelijke logostieke kosten. Om dit mogelijk te maken realiseren we de optimale palletwikkeloplossing voor uw specifieke situatie. Zo geeft AFP u een flinke voorsprong.

VOLLEDIGE CONTROLE OVER UW VERPAKKINGSPROCES

High performance van onze mensen is de toegevoegde waarde van AFP. Wij luisteren naar de wensen van onze klant en kennen de uitdagingen van de logistieke keten en zetten onze expertise in multilayer-filmtechnologie in om deze te beantwoorden.

UW PALLET VERDIENT DE BESTE BESCHERMING

Wij ontwikkelen de ideale stretchfolie die naadloos in uw proces past. Of het nu gaat om de bescherming van lichte of zware, kwetsbare of onregelmatig gevormde ladingen, AFP biedt u de film die perfect voldoet.

Performance
People
Protection

Snelheid, veiligheid en ladingzekerheid, het belangrijkste tijdens productie, transport en opslag.

Paul Kommerkamp

Benieuwd hoe wij op klantwensen inspelen? En hoe we in samenspraak tot de beste oplossing komen? We vertellen graag over onze werkwijze.

We werken met een team van specialisten om op klantwensen in te spelen. Innovatie, vakmanschap en samenwerking zijn hierbij van groot belang.

Benieuwd naar verhalen achter onze producten? Nieuwe ontwikkelingen en onze visie hierin? Lees dan onze specialisten blogs.