Stabiele pallets en technische ondersteuning

We do not want a supplier but partner relationships

Onze klant is een grote frisdrank producent in de UK. Het waarborgen en leveren van hoge kwaliteit producten is van essentieel belang. Pallet stabiliteit speelt een essentiële rol in het veilig vervoeren van hun producten naar de eindklant.  Wat is volgens hen belangrijk:

  • Stabiele pallets die voldoen aan BRC richtlijnen
  • First time right, het productieproces moet probleemloos verlopen
  • Geen beschadigde pallets of producten die retour worden gestuurd

Daarnaast zien we in deze markt sterk toenemende aandacht voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, het verminderen van de hoeveelheid verpakkingsmateriaal en het zoeken naar duurzamere alternatieven voor reguliere stretch films, zoals de Katan-Ex Biobased.

Als het gaat om leverancierskeuze achten zij het volgende belangrijk:

  1. Betrouwbaarheid
  2. Flexibiliteit en betrouwbaarheid
  3. Technische ondersteuning

Waarom hebben ze voor Trioworld gekozen?

Vanwege:

  • Experts in palletstabiliteit en hoe dit te verbeteren
  • Kennis van machines, toepassingen en stretch film
  • Strategisch partnerschap

Performance

'We demand stable pallets'

‘Wij verwachten van een leverancier dat het ook strategische partner is, die meedenkt met ons process, betrouwbaar is en continue kwaliteit levert’.

People

'We demand a high level of support'

‘De kennis en kunde van de mensen wordt erg gewaardeerd. Trioworld biedt support in het productieproces om de combinatie van lading, wikkelaar en folie te optimaliseren’.

Protection

'We want to transport our products safe to our customers'

‘Trioworld levert High Performance films. Wij hebben door het gebruik hiervan een verbetering gerealiseerd van onze palletstabiliteit terwijl we minder film verbruiken’.

Een Key Accountmanager bij Trioworld Load Security is verantwoordelijk voor het stabiel wikkelen van pallets bij onze klanten, met de optimale performance van de wikkelaars. Kennis en ervaring zijn hierbij essentieel. Kennis van de door ons geproduceerde stretchfilm natuurlijk, maar daarnaast ook een goede kennis van de producten bij de klant (dozen, trays, PET, glas, vaten, zakken etc.) en meer dan gemiddelde ervaring met alle typen wikkelaars.

De uitdaging blijft altijd om met de huidige apparatuur van de klant het beste resultaat te bereiken. Dat betekent een stabiele pallet, maar ook het voorkomen dat dozen indeuken, zorgen dat een tray niet omhoog geduwd wordt, voorkomen dat flessen water ovaal worden… En nog veel meer uitdagingen – waar we altijd een goede oplossing voor vinden.

Er is een enorme variatie aan oplossingen, en het geeft altijd weer een goed gevoel als we een tevreden klant hebben met een stabielere pallet tegen lagere kosten. Omdat we met veel collega’s inmiddels over heel Europa verspreid werken, kunnen we ook zeer grote multinationals optimaal bedienen. Zo creëren we meerwaarde voor de klant.

Katan-Ex HH – Beverage stretch film

Optimale ladingzekerheid voor zware ladingen in de frisdranken sector