Service en Techniek

Onze output is met 25% gegroeid

De service van AFP maakt voor ons het verschil.

Onze klant is een brouwerij in Frankrijk. Het productieproces wordt gekenmerkt door hoge snelheden. Het is voor hen daarom uitermate belangrijk dat het verpakken van de pallets in dezelfde snelheid mee kan.

Wat is belangrijk voor hen?

  • Een leverancier die hun proces begrijpt.
  • Optimale palletstabiliteit.
  • Service om de het verpakkingsproces optimaal in te richten.

Volgens de klant: ‘Gezien onze activiteit en onze hoge snelheid, kan palletverpakking snel een bottleneck worden voor onze productie. Dankzij AFP hebben we een partner gevonden die niet alleen een hoogwaardige stretchfolie biedt die geschikt is voor onze producten, maar ook een superieure en responsieve technische service om ons filmverbruik te minimaliseren en tegelijkertijd de kwaliteit van onze palletstabiliteit te verbeteren. AFP-technici kennen onze machines en hebben onze instellingen aangepast om het beste combinatie te bereiken tussen verbruik en stabiliteit. Onze volumegroei was gemiddeld 25%’

Waarom voor AFP gekozen?

  • AFP heeft zich verdiept in ons proces en heeft gezorgd voor een output groei van 25%.
  • Superieure technische service.
  • Hoogwaardige producten.

 

Performance

Ons proces stelt hoge eisen aan een leverancier

AFP heeft gezorgd voor een 25% hoger output van ons verpakkingsproces.

People

De expertise van AFP is duidelijk

De AFP technici kennen de machines en weten hoe ze de optimale samenwerking tussen machine en stretchfilm kunnen realiseren.

Protection

Onze producten vragen hoogwaardige bescherming

AFP levert hoogwaardige stretchfolie.

Bij AFP is stretchfilm niet alleen een verbruiksartikel. Het is een strategische component gemaakt door 50 jaar aan R & D te implementeren om uw hoogwaardige producten veilig te vervoeren. Dankzij onze hoogwaardige producten, de kennis en kunde van onze experts kunnen wij buitengewoon goede resultaten behalen bij onze klanten.
Er zijn inderdaad verschillende gesprekspartners en managers in een bedrijf die mogelijk betrokken zijn bij de wikkelfolieselectie (productie-ingenieur, grondstofinkoper, onderhoudsmanager, enz.). Maar wie kan echt tijd spenderen aan het optimaliseren van tientallen wrapping-cycli, het regelmatig monitoren van filmverbruik en -pallets om uw process optimal te laten verlopen?

Het antwoord is AFP. Omdat wij u veel meer brengen dan het verkopen van een folie. In een tijd waarin klantverantwoordelijkheid steeds meer een topprioriteit wordt, ben ik er trots op bij te dragen aan de vermindering van de CO2-voetafdruk van onze klant door hun wikkelfolie-optimalisatie te hanteren: AFP garandeert de beste stabiliteit met de beste besparingen door gebruik te maken van de juiste film op de juiste machine. Technische expertise, luisteren, vertrouwen en continue verbetering zijn de kernkwaliteiten waarmee ik mijn klant wil ondersteunen in een langdurige relatie.

 

Katan-Ex HH – Beverage stretch film

Optimale ladingzekerheid voor zware ladingen in de frisdranken sector

Gerelateerde cases