Vijfsterren leverancier

Trioworld is de expert op gebied van pallet stabiliteit

Onze klant is een grote bierproducent in de UK. Zij stellen hoge eisen aan hun leveranciers, niet alleen op het gebied van producten, maar ook op het gebied van ondersteuning.

Wat is belangrijk voor hen?

  • Hoge kwaliteit en prestaties
  • Palletstabiliteit
  • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Er is in de organisatie veel aandacht voor de CO2 footprint en op welke manier deze naar beneden kan worden gebracht. Trioworld ondersteunt hierin enerzijds door duurzame alternatieven te ontwikkelen en anderzijds door het verbruik van stretch film te verminderen. Dit door de keuze van de juiste stretch film voor ons type lading en anderzijds door het optimaliseren van machine instellingen.

Wat vinden zij belangrijk aangaande leveranciers?

  • Kennis en expertise
  • Duurzaamheid
  • Lange termijn relaties met leveranciers

Waarom hebben ze voor Trioworld gekozen?

  • Trioworld is de expert als het over pallet stabiliteit gaat
  • Trioworld voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen
  • Trioworld is voor ons een 5 sterren leverancier

Performance

wij eisen stabiele pallets

We willen dat onze producten optimaal arriveren bij onze klanten.

People

Wij verwachten expertise van onze leveranciers

Trioworld heeft niet alleen kennis van stretch films maar van het hele process.

Protection

Onze verwachtingen worden voldaan

Ons type product heeft specifieke eisen als het gaat om pallet stabiliteit.

Een Key Accountmanager bij Trioworld Load Security is verantwoordelijk voor het stabiel wikkelen van pallets bij onze klanten, met de optimale performance van de wikkelaars. Kennis en ervaring zijn hierbij essentieel. Kennis van de door ons geproduceerde stretchfilm natuurlijk, maar daarnaast ook een goede kennis van de producten bij de klant (dozen, trays, PET, glas, vaten, zakken etc.) en meer dan gemiddelde ervaring met alle typen wikkelaars.

De uitdaging blijft altijd om met de huidige apparatuur van de klant het beste resultaat te bereiken. Dat betekent een stabiele pallet, maar ook het voorkomen dat dozen indeuken, zorgen dat een tray niet omhoog geduwd wordt, voorkomen dat flessen water ovaal worden… En nog veel meer uitdagingen – waar we altijd een goede oplossing voor vinden.

Er is een enorme variatie aan oplossingen, en het geeft altijd weer een goed gevoel als we een tevreden klant hebben met een stabielere pallet tegen lagere kosten. Omdat we met veel collega’s inmiddels over heel Europa verspreid werken, kunnen we ook zeer grote multinationals optimaal bedienen. Zo creëren we meerwaarde voor de klant.

Katan-Ex HH – Beverage stretch film

Optimale ladingzekerheid voor zware ladingen in de frisdranken sector

Gerelateerde cases