Case Zuivelproducent

Wij hebben jullie expertise nodig

Onze klant is een producent van zuivel met een lange bestaanshistorie. Naast het produceren van kwalitatief hoogwaardige producten speelt duurzaamheid een belangrijke rol.

Onze klanten werkt samen met leveranciers om de milieubelasting van verpakkingen voortdurend te verminderen, bijvoorbeeld door het aandeel van hernieuwbare materialen te vergroten en verpakkingen te ontwikkelen die recyclebaar zijn.

Als het gaat om leverancierskeuze achten zij belangrijk:

  • Nauwe samenwerking
  • Zoeken naar manier om verbruik te verminderen of te veranderen naar duurzame alternatieven
  • Bieden van expertise

Waarom hebben ze gekozen voor Trioworld?

  • Trioworld heeft de juiste expertise in huis voor ons proces
  • Ons personeel is opgeleid om prestaties qua palletstabiliteit te verbeteren
  • De juiste folie voor de juist toepassing
  • Laagste kosten per verpakte pallet

 

Performance

'Trioworld heeft onze eigen Performance verbeterd als het gaat om palletstabiliteit'

Onze palletstabiliteit is aanzienlijk verbeterd.

People

'We hebben je nodig om ons personeel te trainen'

Onze eigen mensen zijn veel beter in staat dit te monitoren.

Protection

'De kosten per verpakte pallet zijn aanzienlijk gedaald'

Met een gereduceerd verbruik van stretch film.

Een Key Accountmanager bij Trioworld Load Security is verantwoordelijk voor het stabiel wikkelen van pallets bij onze klanten, met de optimale performance van de wikkelaars. Kennis en ervaring zijn hierbij essentieel. Kennis van de door ons geproduceerde stretchfilm natuurlijk, maar daarnaast ook een goede kennis van de producten bij de klant (dozen, trays, PET, glas, vaten, zakken etc.) en meer dan gemiddelde ervaring met alle typen wikkelaars.

De uitdaging blijft altijd om met de huidige apparatuur van de klant het beste resultaat te bereiken. Dat betekent een stabiele pallet, maar ook het voorkomen dat dozen indeuken, zorgen dat een tray niet omhoog geduwd wordt, voorkomen dat flessen water ovaal worden… En nog veel meer uitdagingen – waar we altijd een goede oplossing voor vinden.

Er is een enorme variatie aan oplossingen, en het geeft altijd weer een goed gevoel als we een tevreden klant hebben met een stabielere pallet tegen lagere kosten. Omdat we met veel collega’s inmiddels over heel Europa verspreid werken, kunnen we ook zeer grote multinationals optimaal bedienen. Zo creëren we meerwaarde voor de klant.