PAUL KOMMERKAMP, Manager Business Development and Customer Service

Mijn meer dan 30 jaar ervaring in de diverse functies bij bedrijven in flexibele verpakkingen gebruik ik dagelijks om de vraagstukken die bij AFP binnenkomen te helpen oplossen. In mijn functie ben ik zowel verantwoordelijk voor de “binnen” als ook de “buitenkant” van het verkooptraject bij AFP.

Het stuk business development bestaat uit het ontwikkelen van voor AFP nieuwe markten buiten Europa en binnen Europa het opzetten van een netwerk van wederverkopers in de diverse landen.

Met de afdeling Customer Service zorgen we er  voor dat de processen richting klant soepel verlopen en de communicatie goed is. Daarom steek ik graag tijd in mijn klanten met als resultaat een oplossing naar wens

Wij proberen de best mogelijke partner voor onze klanten te zijn. Daarom doe ik er alles aan om hen te helpen nog betere prestaties te realiseren bij het verpakken van pallets.

AFP staat voor mij voor veiligheid, kwaliteit, innovatie, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Onze visie is dat het niet gaat om de laagste kosten per kg. film maar om de laagste totale kosten voor onze klanten. Dankzij onze hoogwaardige, innovatieve films en enorme berg aan kennis van zowel films als machines zijn wij in staat onze klanten optimale lading zekerheid te bieden tegen de laagst mogelijke kosten.

Ik vind het belangrijk dat we goed naar onze klanten luisteren zodat we een oplossing op maat kunnen bieden en dat we snel en zorgvuldig schakelen.

Omdat AFP voor kwaliteit gaat, is mijn werk als Account Manager ontzettend leuk om te doen. Ik ben trots op de diversiteit die wij onze klanten kunnen bieden.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat onze klanten op AFP kunnen vertrouwen, en dat we de klant de juiste informatie verstrekken om hem vooruit te helpen. Ik maak regelmatig mee dat een nieuwe klant ons roemt om onze kunde en kennis op het gebied van film en wikkelapparatuur.

In deze competitieve markt is er ruimte voor kwaliteit. Bij AFP kunt u met heel weinig film een superstabiele pallet te maken, waardoor u kosten bespaart. Vanwege alle concurrentie is het belangrijk voor AFP om te blijven innoveren. Zo houden we onze oplossingen onderscheidend en voegen we meerwaarde toe voor de klant. Met mijn 35 jaar ervaring kan ik zeggen dat onze markt en daarmee AFP nog lang niet is uitontwikkeld!

WILBERT PHILIPSEN, INTERNATIONAL KEY ACCOUNT MANAGER LOAD SECURITY FILM

Als Key Account Manager Load Security Film implementeer ik slimme verpakkingsoplossingen en benut ik alle mogelijkheden van onze hightech stretchfilm om de “CO2-footprint” van onze klanten te verbeteren. Om stabiele en veilig te vervoeren pallets te creëren, kijken we naar het gehele verpakkingsproces van de klant.

In de persoonlijke hygiënebranche zijn wij dé specialist in het verbeteren van palletstabiliteit door efficiënt gebruik van stretchfilm. Als marktleider in deze sector implementeert AFP haar stretchfilm direct bij de klant. Na een zorgvuldige audit van de wikkelapparatuur, het verpakkingsproces, de opslag- en transportcondities bij de klant, stel ik verbeteringen voor waarmee we dit proces bij de klant kunnen optimaliseren.

Door onze high performance stretchfilm te combineren met de optimale instellingen van de wikkelmachines komen we tot maximaal duurzame oplossingen. Efficiënter wikkelen leidt tot lagere kosten en een hoger rendement in het productieproces.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met me op en ontdek hoe we de duurzaamheid van uw pallets kunnen optimaliseren.

Als Senior Accountmanager bij AFP is het mijn taak om de kwalitatief hoogstaande stretchfilm op de juiste manier in de processen van onze klanten te implementeren.

Dankzij onze productkennis, maar juist ook de kennis van de combinatie met de applicatie en de gehele logistieke keten kunnen we waardevolle producten optimaal beschermen. De kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding Verpakkingskundige bij het NVC pas ik dagelijks toe. Zo kan ik voor mijn klanten iedere keer weer de juiste keuzes maken.

Een Key Accountmanager bij AFP Load Security is verantwoordelijk voor het stabiel wikkelen van pallets bij onze klanten, met de optimale performance van de wikkelaars. Kennis en ervaring zijn hierbij essentieel. Kennis van de door ons geproduceerde stretchfilm natuurlijk, maar daarnaast ook een goede kennis van de producten bij de klant (dozen, trays, PET, glas, vaten, zakken etc.) en meer dan gemiddelde ervaring met alle typen wikkelaars.

De uitdaging blijft altijd om met de huidige apparatuur van de klant het beste resultaat te bereiken. Dat betekent een stabiele pallet, maar ook het voorkomen dat dozen indeuken, zorgen dat een tray niet omhoog geduwd wordt, voorkomen dat flessen water ovaal worden… En nog veel meer uitdagingen – waar we altijd een goede oplossing voor vinden.

Er is een enorme variatie aan oplossingen, en het geeft altijd weer een goed gevoel als we een tevreden klant hebben met een stabielere pallet tegen lagere kosten. Omdat we met veel collega’s inmiddels over heel Europa verspreid werken, kunnen we ook zeer grote multinationals optimaal bedienen. Zo creëren we meerwaarde voor de klant.