Alexandre Mora

Omdat ik echt geloofde in de unieke op techniek gebaseerde benadering van AFP heb ik me toen ik bij het bedrijf kwam, als werktuigbouwkundig ingenieur, tot de verkoop gericht.

Bij AFP is stretchfilm niet alleen een verbruiksartikel. Het is een strategische component gemaakt door 50 jaar aan R & D te implementeren om uw hoogwaardige producten veilig te vervoeren. Dankzij onze hoogwaardige producten, de kennis en kunde van onze experts kunnen wij buitengewoon goede resultaten behalen bij onze klanten.
Er zijn inderdaad verschillende gesprekspartners en managers in een bedrijf die mogelijk betrokken zijn bij de wikkelfolieselectie (productie-ingenieur, grondstofinkoper, onderhoudsmanager, enz.). Maar wie kan echt tijd spenderen aan het optimaliseren van tientallen wrapping-cycli, het regelmatig monitoren van filmverbruik en -pallets om uw process optimal te laten verlopen?

Het antwoord is AFP. Omdat wij u veel meer brengen dan het verkopen van een folie. In een tijd waarin klantverantwoordelijkheid steeds meer een topprioriteit wordt, ben ik er trots op bij te dragen aan de vermindering van de CO2-voetafdruk van onze klant door hun wikkelfolie-optimalisatie te hanteren: AFP garandeert de beste stabiliteit met de beste besparingen door gebruik te maken van de juiste film op de juiste machine. Technische expertise, luisteren, vertrouwen en continue verbetering zijn de kernkwaliteiten waarmee ik mijn klant wil ondersteunen in een langdurige relatie.