EGBERT KORT, SENIOR ACCOUNT MANAGER LOAD SECURITY FILM

Ik maak regelmatig mee dat een nieuwe klant ons roemt om onze kunde en kennis op het gebied van film en wikkelapparatuur

Omdat Trioworld voor kwaliteit gaat, is mijn werk als Account Manager ontzettend leuk om te doen. Ik ben trots op de diversiteit die wij onze klanten kunnen bieden.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat onze klanten op Trioworld kunnen vertrouwen, en dat we de klant de juiste informatie verstrekken om hem vooruit te helpen. Ik maak regelmatig mee dat een nieuwe klant ons roemt om onze kunde en kennis op het gebied van film en wikkelapparatuur.

In deze competitieve markt is er ruimte voor kwaliteit. Bij Trioworld kunt u met heel weinig film een superstabiele pallet te maken, waardoor u kosten bespaart. Vanwege alle concurrentie is het belangrijk voor Trioworld om te blijven innoveren. Zo houden we onze oplossingen onderscheidend en voegen we meerwaarde toe voor de klant. Met mijn 35 jaar ervaring kan ik zeggen dat onze markt en daarmee Trioworld nog lang niet is uitontwikkeld!