HANS WELS, Business Director

Wij proberen de best mogelijke partner voor onze klanten te zijn. Daarom doe ik er alles aan om voor onze klanten nog betere prestaties te realiseren bij het verpakken van pallets

Wij proberen de best mogelijke partner voor onze klanten te zijn. Daarom doe ik er alles aan om hen te helpen nog betere prestaties te realiseren bij het verpakken van pallets.

Trioworld staat voor mij voor veiligheid, kwaliteit, innovatie, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Onze visie is dat het niet gaat om de laagste kosten per kg. film maar om de laagste totale kosten voor onze klanten. Dankzij onze hoogwaardige, innovatieve films en enorme berg aan kennis van zowel films als machines zijn wij in staat onze klanten optimale lading zekerheid te bieden tegen de laagst mogelijke kosten.

Ik vind het belangrijk dat we goed naar onze klanten luisteren zodat we een oplossing op maat kunnen bieden en dat we snel en zorgvuldig schakelen.

Doet de juiste stretchfilm er eigenlijk wel toe?

Het kiezen van de juiste stretchfilm is wel degelijk essentieel! Als bedrijf is het essentieel om zo efficiënt mogelijk met de kosten om te gaan, om de Total Cost of Ownership (TCO) te minimaliseren. Eén... > lees verder