WILBERT PHILIPSEN, INTERNATIONAL KEY ACCOUNT MANAGER LOAD SECURITY FILM

Efficiënter wikkelen leidt tot lagere kosten en een hoger rendement in het productieproces

Als Key Account Manager Load Security Film implementeer ik slimme verpakkingsoplossingen en benut ik alle mogelijkheden van onze hightech stretchfilm om de “CO2-footprint” van onze klanten te verbeteren. Om stabiele en veilig te vervoeren pallets te creëren, kijken we naar het gehele verpakkingsproces van de klant.

In de persoonlijke hygiënebranche zijn wij dé specialist in het verbeteren van palletstabiliteit door efficiënt gebruik van stretchfilm. Als marktleider in deze sector implementeert Trioworld haar stretchfilm direct bij de klant. Na een zorgvuldige audit van de wikkelapparatuur, het verpakkingsproces, de opslag- en transportcondities bij de klant, stel ik verbeteringen voor waarmee we dit proces bij de klant kunnen optimaliseren.

Door onze high performance stretchfilm te combineren met de optimale instellingen van de wikkelmachines komen we tot maximaal duurzame oplossingen. Efficiënter wikkelen leidt tot lagere kosten en een hoger rendement in het productieproces.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met me op en ontdek hoe we de duurzaamheid van uw pallets kunnen optimaliseren.