Bahadir Selçuk, Extrusie - Lead Operator

We zijn één team dat samen het proces zo goed mogelijk laten verlopen.

Mijn naam is Bahadir Selcuk. Ik ben op mijn 18e begonnen als uitzendkracht bij Trioworld. Een jaar later ben ik in dienst gekomen op de afdeling Extrusie.

Ik ben hier binnengekomen als hulpkracht op de Extrusie-afdeling. Op de afdeling Extrusie wordt de film daadwerkelijk geproduceerd vanuit de grondstoffen. Aan de machine staan vond ik erg leuk werk, maar ik ben ambitieus en wilde me graag verder ontwikkelen binnen Trioworld. Hier heb ik de mogelijkheid toe gekregen. Ik ben in opleiding gegaan om assistent operator te worden. Deze opleiding heb ik afgerond en momenteel ben ik Trainee. In deze functie hoop ik mij te kunnen ontwikkelen als Lead Operator.

Op de afdeling Extrusie wordt er in ploegendienst gewerkt. Dat betekent dat ik zes dagen werk en vier dagen vrij ben. Dit vind ik erg prettig.

Het leuke aan mijn werk vind ik dat het erg resultaatgericht is. Dit geeft mij veel voldoening. Ook de afwisseling in het werk spreekt me erg aan; geen dag is hetzelfde!
Ik heb erg leuke collega’s en de samenwerking verloopt goed. We zijn één team dat samen het proces zo goed mogelijk laten verlopen.

Ik voel me erg op mijn plek binnen Trioworld. Trioworld biedt haar medewerkers mogelijkheden en kansen wat betreft opleiding, ontwikkeling en doorgroei. Ook heeft Trioworld goede arbeidsvoorwaarden.