Marco Schuit, Technische Dienst - Mechanical Planner

Trioworld gaat met de tijd mee en is erg innovatief.

Mijn naam is Marco Schuit en sinds 2002 ben ik werkzaam in de Technische Dienst.

Op de afdeling Technische Dienst ben ik werkzaam als Mechanical Planner, een functie met een breed takenpakket. Mijn taken bestaan onder andere uit het aansturen van de mechanisch monteurs, het inplannen van dagelijks onderhoud mede in overleg met de productie, het inplannen van externe organisaties om werkzaamheden uit te laten voeren, het inkopen van onderdelen en het verhelpen van storingen. Daarnaast overleg ik, in samenwerking met de Electrical Planner, met de productie om eventuele technische problemen zo snel mogelijk te kunnen verhelpen en bespreken we hoe we eventuele problemen of storingen in de toekomst kunnen voorkomen.

Het werk is afwisselend en het is belangrijk om flexibel te kunnen reageren. Dagen verlopen vaak anders dan gepland doordat we moeten inspelen op de realiteit. Problemen moeten zo spoedig mogelijk verholpen worden, want de productielijn moet 24 uur per dag, 7 dagen in de week blijven draaien. De Technische Dienst bestaat uit veertien medewerkers die in teamverband werken.

Trioworld is een heel goede werkgever die de mogelijkheid biedt om cursussen en trainingen te volgen. Trioworld gaat met de tijd mee en is erg innovatief. Ook investeert Trioworld veel in ontwikkeling en het verbeteren van processen.