Veronika Nèmcova, Extrusie - Lead Operator

Ik vind het bijzonder om deel uit te mogen maken van het verwerkingsproces van een korrel, de grondstof, naar film; het eindproduct.

Mijn naam is Veronika Nemcova, ik bouw sinds 2013 aan mijn carrière bij Trioworld.

In 2013 ben ik in dienst gekomen bij Trioworld op de afdeling Printing & Finishing. Hier heb ik gewerkt op de snij-wikkel en lamineerafdeling. In september 2016 kreeg ik de kans om over te stappen naar de afdeling Extrusie, dit sluit goed aan bij de operator opleiding die ik aan het volgen ben.

Ik ben nu assistent operator. Mijn taken bestaan uit het bedienen en bewaken van de machines. Ik grijp in wanneer het proces niet goed verloopt. Ik bewaak de kwaliteit van het product en zorg dat het product aan de eisen van de klant voldoet.

Wat mij aanspreekt aan het werk op de Extrusie-afdeling is het maakproces. Ik vind het bijzonder om deel uit te mogen maken van het verwerkingsproces van een korrel, de grondstof, naar film; het eindproduct.
Het werken met collega’s vind ik gezellig. Ook het werken in ploegendienst vind ik erg fijn.

Trioworld geeft haar medewerkers de kans om te laten zien wat ze kunnen, maar luistert ook naar de wens van de medewerkers wat betreft doorstroom in de organisatie, zowel horizontaal als verticaal. Ik vind het daarbij erg leuk dat ik de mogelijkheid krijg om allerlei trainingen en opleidingen te volgen. Het werk bij Trioworld vind ik gewoon heel leuk!