Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Onze films bieden ladingzekerheid en beschermen de producten van onze klanten. Daarnaast is het belangrijk dat de geur, kleur en de smaak van het product behouden wordt, en dat het zo veilig mogelijk vervoerd kan worden. Maar wist u dat de juiste verpakking ook de ‘carbon footprint’ van uw product kan helpen verlagen?

Kunststoffilm draagt bij aan een duurzame wereld

AFP gaat bewust om met het welzijn van klanten, werknemers, het milieu en haar omgeving.

We nemen onze verantwoordelijkheid voor het milieu door milieuprojecten te initiëren én door mee te werken aan de milieuprojecten van onze klanten. Uiteraard voldoen wij hierbij aan de geldende wet- en regelgeving.

We werken op basis van de volgende principes:

  • REduce: We verminderen afval en pakmateriaal
  • REcycle: We maken afval bruikbaar materiaal
  • REnew: We gebruiken hernieuwbare materialen
  • REthink: We blijven onze oplossingen steeds verder optimaliseren

Sociale verantwoordelijkheid

Sociale verantwoordelijkheid is een belangrijke factor in onze manier van werken. Bij het ontwikkelen en produceren van film zoekt AFP daarom altijd naar de perfecte balans tussen “people, planet en profit.” Met innovatieve verpakkingsoplossingen en onze sociale, milieuvriendelijke aanpak draagt AFP bij aan een duurzame wereld.

Corporate Social Responsibility als basis

ISO 26000, de internationaal erkende standaard voor Corporate Social Responsibility (CSR) staat bij AFP hoog in het vaandel en vormt de basis voor ons duurzaamheids-programma. Met gebruik van de ISO 26000 richtlijnen heeft AFP een uitgebreid onderbouwde zelfverklaring opgesteld. Dit document kunt u hier vinden.

 

Wilt u meer informatie over onze duurzame oplossingen en ons Corporate Social Responsibility (CSR) programma? Neem dan contact met ons op.