Prestigieuze Jack Barney Award voor AFP’s Eddy Hilbrink.

Eddy Hilbrink, AFP’s grondlegger van de ongeëvenaarde Katan-Ex microlayer film, heeft de prestigieuze Jack Barney Award voor innovaties in de kunststof film industrie in ontvangst mogen nemen. Hij is daarmee de eerste niet Amerikaan die deze prijs in ontvangst heeft genomen.

Inmiddels twaalf jaar geleden kwam Eddy op het idee om een microlayer film te ontwikkelen met revolutionaire eigenschappen. Eddy en zijn team hebben het voor AFP mogelijk gemaakt om de eerste producent te worden van microlayer Load Security Film. Vandaag de dag heeft AFP een brede range aan Katan-Ex producten, allen met superieure product eigenschappen.

Eddy’s uitmuntende bijdrage wordt wereldwijd door klanten van AFP erkend dankzij aanzienlijk minder transportschade, betere bescherming van zware en ingewikkelde ladingen, een continu wikkelproces en minder filmverbruik per pallet.

Niet alleen klanten van AFP waarderen deze bijdrage, ook de Extrusion Division Board of Directors van SPE erkend, met deze award het werk van Eddy Hilbrink op het gebied van nano-layer films gedurende de laatste 12 jaar voor AFP in Nederland.

AFP is zeer vereerd en dankbaar voor deze onderscheiding en bijdrage. Niet alleen voor AFP maar voor de film industrie als geheel.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!