Recycled stretchfilm

Resinex 533 is de volgende generatie stretchfilm gemaakt met 30% gerecycled materiaal. Door het gebruiken van gerecycled materiaal wordt de ecologische footprint verminderd en de materiaalkringloop gesloten. Deze recycled stretchfilm is geschikt voor een breed aantal palletladingen en wikkelmachines. Met deze stretchfilm verlaagt u de carbon footprint met 17%.

Trioworld gelooft in de duurzame ontwikkelingen. Zo werken wij dagelijks aan het verduurzamen van onze eigen processen en ontwikkelen wij producten waarmee we de ecologische footprint verkleinen én waarmee we onze klanten kunnen helpen bij hun duurzame doelstellingen.

 

Resinex 5335

Recycle stretchfilm

Wij zien dat recycled stretchfilm steeds belangrijker wordt voor onze klanten. Het ontwikkelen van een High Performance Recycle stretchfilm is dan ook onze stip op de duurzame horizon. De eerste stap is deze Resinex 533, onze Eco-Friendly stretchfilm!

Ik help u graag bij uw duurzame doelstellingen

Ik kom graag bij u langs om te bespreken op welke manier wij u kunnen helpen bij het bereiken van uw duurzame doelstellingen.

Naast deze Recycled stretchfilm hebben wij ook een Biobased stretchfilm in ons assortiment. Door middel van onze Quick Scan brengen wij in kaart welke stretchfilm het best geschikt is voor uw type lading en proces. Op deze manier zorgen voor optimale palletstabiliteit tegen de laagste Total Cost of Ownership op de meest duurzame manier.

 

Ken van Nieuwerburgh, Senior Key Account Manager

Interview met Hans Wels

Gerecyclede stretchfilm

Als je het hebt over stretchfilm, heb je het over plastic en daarmee heb je het al snel over het milieu. De perceptie bij veel mensen is plastic slecht is voor het milieu. Maar er zit een andere kant aan, een genuanceerdere kant, zegt Hans Wels, commercieel manager bij Trioworld. Je hebt het in voorkomende gevallen nodig omdat anders de impact op het milieu veel groter kan zijn.

Lees meer

Interview met Chris Bruijnes van het KIDV

Kennis over duurzaam verpakken

In Nederland gaan we steeds meer recyclen. Goed bezig zou je zeggen, maar het kan nog beter. Want lang niet alles kan al gerecycled worden. Ook op het gebied van verpakkingen is nog een wereld te winnen, ziet Chris Bruijnes, directeur van het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) in Den Haag.

Lees meer