Dé slimme dunne stretch film

Deze nieuwe slimme, dunne, High Performance Stretch Film van AFP heeft een heel hoog rekpercentage. Dit betekent dat u niet alleen minder stretch film nodig heeft, uw lading wordt ook niet ingedrukt en dus niet beschadigd. Daarnaast heeft deze stretch film een zeer hoge afscheurweerstand waardoor deze niet breekt tijdens het wikkelen, maar ook scherpe hoeken en randen veilig verpakt blijven!

 

Film over hollywood

Vaak zijn pallets met uitstekende hoeken of scherpe randen een probleem als het gaat om stretch film. Tijdens het wikkelen breekt de film door de hoeken. Dit betekent stilstand in uw verpakkingsproces en tijd van de machine operator. Maar ook tijdens transport zien wij vaak schade ontstaan door scherpe randen en hoeken. Door het bewegen van de pallet tijdens transport ontstaan scheuren met alle mogelijke risico’s.

 

extra content

over Hollywood, nog invullen

 

 

 

 

 

Zeer hoog rekpercentage

drukt de lading niet in

Zeer hoge afscheur-weerstand

Geen downtime tijdens wikkelen

Zeer hoge afscheur-weerstand

Bestand tegen scherpe hoeken en randen

Hoge rek

Stabiele pallets ook voor lichtere ladingen

Puntweerstand in de test

Onze producten worden uitvoerig getest middels diverse methoden, zodat wij ook zeker weten dat het product voldoet aan onze kwaliteitseisen.

 

Uw scherpe hoeken ook goed beschermd?

Meer weten over onze nieuwe stretch film?

Wilt u meer weten over deze nieuwe, slimme, dunne stretch film? Neem dan contact met ons op. Ik kom graag bij u langs om te kijken op welke manier wij uw wikkelproces en palletstabiliteit kunnen optimaliseren.

NEEM CONTACT OP

Wilbert Philipsen, Key Account Manager

Case 1 Hollywood

Hier komt tekst

Case 2 hollwyood

Hier komt tekst

Case 1 Hollywood

Hier komt tekst

Case 2 hollwyood

Hier komt tekst