Dé slimme dunne stretchfilm

Katan-Ex ST is de nieuwe slimme, dunne, High Performance Stretchfilm van Trioworld met een hele hoge afscheurweerstand en hoog rekvermogen. Door de hoge afscheurweestand breekt deze film niet tijdens het wikkelen. Uw verpakkingsproces verloopt vloeiend en de scherpe hoeken van uw lading worden veilig verpakt. Daarnaast heeft de slimme dunne stretchfilm een zeer hoog rekpercentage. Dit betekent dat u niet alleen minder stretchfilm nodig heeft, uw lading wordt ook niet ingedrukt en dus niet beschadigd.

Dat maakt deze stretchfilm zeer geschikt voor drukgevoelige ladingen én ladingen met scherpe hoeken en randen.

 

Waarom deze stretchfilm?

Vaak zijn pallets met uitstekende hoeken of scherpe randen een probleem als het gaat om stretchfilm. Tijdens het wikkelen breekt de film als gevolg van de scherpe randen. Dit betekent stilstand in uw verpakkingsproces en tijd van de machine operator. Maar ook tijdens transport zien wij vaak schade ontstaan door scherpe randen en hoeken. Door het bewegen van de pallet tijdens transport ontstaan scheuren met alle mogelijke risico’s.

Daarnaast heeft deze nieuwe stretchfilm een zeer hoog rekpercentage. Dit betekent dat ladingen als bijvoorbeeld toiletpapier of dozen met zoute snacks niet ingedrukt worden maar tegelijkertijd wel gestabiliseerd worden op de pallet. Stabiele pallets dus, zonder dat de lading wordt beschadigd.

 

Zeer flexible stretchfilm

drukt de lading niet in

Zeer hoge afscheur-weerstand

Geen downtime tijdens wikkelen

Zeer hoge afscheur-weerstand

Bestand tegen scherpe hoeken en randen

Hoge rek

Stabiele pallets ook voor lichtere ladingen

Innovatie in stretchfilm

Trioworld ontwikkelt inmiddels al meer dan 50 jaar innovatieve stretchfilms. Hierbij vertalen wij de wensen van onze klanten naar de best passende stretchfilm oplossing. Onze producten worden uitvoerig getest middels diverse methoden, zodat wij ook zeker weten dat het product voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen.

 

Meer weten over hoe wij werken?

Ook deze stretchfilm testen?

Vraag dan nu uw gratis Quick Scan aan!

Onze Account Manager komt bij u langs om de situatie in kaart te brengen. Hij zal een aantal vragen stellen over de wikkelprocessen en palletstabiliteit. Vervolgens wordt de situatie op de productievloer in kaart gebracht;

 • Uw wikkelmachines en de manier waarop ze zijn ingeregeld
 • Het type lading en de stabiliteit ervan
 • Ervaringen van uw operators aan de wikkelmachine

Deze gegevens worden verwerkt in een rapportage, inclusief een verbeter- en besparingsadvies die met u wordt gedeeld.

Wilt u de volgende stap zetten naar een vloeiend proces en stabiele pallets?

Onze Technische Specialisten komen vervolgens in beeld. Zij weten alles over wikkelmachines, stretchfilm én het optimaliseren van wikkelprocessen. Er wordt een volledige Audit uitgevoerd en gezorgd voor een optimaal functionerend wikkelproces met stabiele en veilige pallets als eindresultaat.  Vraag uw gratis proefrol aan

  Naam
  E-mail
  Telefoon
  Onderwerp

  Wilbert Philipsen, International Key Account Manager