Testcentrum palletstabiliteit

In het Trioworld testcentrum voor palletstabiliteit, schudden we de boel graag door elkaar.

Ons doel is het creëren van veilige en stabiele pallets voor onze klanten. Zodanig dat beschadigde ladingen, ongelukken en extra kosten tot het verleden behoren. Sinds Trioworld vorig jaar de krachten heeft gebundeld met Trioplast kunnen wij nu - in huis - palletstabiliteit van uw palletladingen testen in een nieuw, ultramodern testcentrum voor palletstabiliteit in Zweden.

Bewezen ladingstabiliteit

Een goede ladingstabiliteit is om een aantal redenen cruciaal: veligheid, duurzaamheid – en uw TCO. Onstabiele pallets veroorzaken met regelmaat ongelukken. Zo wordt momenteel ongeveer 25% van alle verkeersongevallen met vrachtwages verzoorzaakt door onstabiele en slecht gezekerde ladingen. Ons doel is om dat aantal terug te dringen, zelfs te minimaliseren. Want wanneer de transporteenheid veilig is, zijn de chauffeurs veilig en is uiteindelijk iedereen op de weg veilig. Zo werken wij aan een betere Performance van uw proces.

Testcenter
7 step audit model

Wilt u graag meer weten?

Het 7 step-auditmodel is een door Trioworld ontwikkeld model voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in het verlagen van hun Total Cost of Ownership, maar bovenal geen vrachtauto’s retour willen zien komen met beschadigde producten.

Het voordeel voor u als klant is dat wij een gedegen analyse doen van uw proces. Wij zoeken voor uw type lading de meest geschikte stretchfilm. Wij zorgen dat uw machines optimaal zijn ingeregeld, zodat er een optimale samenwerking ontstaat tussen uw palletwikkelaar en de stretchfilm én er palletstabiliteit wordt gerealiseerd. Op deze manier garanderen wij u de laagste Total Cost of Ownership of misschien wel de hoogste Total Value of Ownership. Door het testen van de palletstabilieit in ons testcentrum, kunnen uw producten zeker de weg op.

Neem contact met mij op

Onze technische experts weten alles over palletstabiliteit, hoe deze te realiseren én te meten. Zodat uw producten veilig de weg op kunnen. Onze experts zullen uw proces analyseren en optimaliseren aan de hand van ons speciaal ontwikkelde 7 step model.

Wij staan graag voor u klaar!

Maak een afspraak