Carrière bij Trioworld

Trioworld produceert met meer dan 1200 collega’s diverse soorten stretch- en verpakkingsfilms. Hiermee zorgen we voor ladingzekerheid en voedselveiligheid, zodat de producten van onze klanten veilig de consument bereiken. Zo voegen we waarde toe aan verpakkingsproductie- en/of logistieke processen van onze klanten. Een positieve sfeer en onderlinge samenwerking leiden tot succes. Bij Trioworld krijgen medewerkers de ruimte om hun talenten te ontwikkelen en continu innovatieve bijdrages te leveren.

Werken bij Trioworld

Onze producten

High Performance Stretchfilm (ook wel Load Security Film of LSF) zorgt dat producten op een veilige manier vervoerd kunnen worden. Daarnaast heeft Trioworld Food Packaging Film (FPF), op maat gemaakte films voor het verpakken van onder andere voedsel. We vervaardigen onze films in een extrusieproces. Daarna kunnen ze bedrukt en gelamineerd worden op de afdeling Printing & Finishing. Onze gedreven medewerkers zijn continu bezig met nieuwe innovaties om de oplossingen van Trioworld steeds verder te optimaliseren.

De cultuur bij Trioworld

Trioworld schat de bijdrage van elke medewerker op waarde. Daarom bieden we een open en dynamische bedrijfscultuur, interessant werk en de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Trioworld investeert continu in talent en ervaring. Dat is immers de manier om ook in de toekomst samen succesvol te blijven.

Vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden goed en compleet. Klantgericht en innovatief denken staat bij ons centraal. Het is belangrijk dat iedereen onze cultuur omarmt en onze waarden consistent na leeft. Onze cultuurwaarden is waar we voor staan, wat ons verbindt en hoe we met elkaar omgaan.

Verantwoordelijkheid

‘We nemen onze verantwoordelijkheid, komen onze beloften na en zetten ons ervoor in om dingen gedaan te krijgen.’

Leidend

‘We willen onze sterke positie als leider gebruiken om de wereld veiliger en gezonder te maken, door moedig en doortastend op te treden.’

Samen

‘We stimuleren de duurzame prestaties van onze klanten door nauw samen met hen te werken. Onze innovatie is altijd klantgedreven.’

Trioworld investeert in talent en ervaring

Bij Trioworld staan we met beide benen op de grond, maar dat maakt ons niet minder trots op de successen die we boeken. Deze zijn het gevolg van onze state-of-the-art technologie en uiteraard ook van de positieve betrokkenheid van onze mensen! Daarom investeert Trioworld continu in talent en ervaring. Dat is immers de manier om ook in de toekomst samen succesvol te blijven.

Trioworld geeft je de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarom krijgt iedere medewerker een persoonlijk inzetbaarheidsbudget. Dit budget mag je jaarlijks besteden aan jouw persoonlijke inzetbaarheid. Op dit vlak dagen we onze mensen graag uit. Wat heb jij nodig om in de toekomst inzetbaar te blijven?

Bij Trioworld werken wij volgens een zogenaamde code of conduct. Lees hier meer over deze gedragsregels.

Ik ben Johnny Bijsterbosch en sinds 1997 in dienst bij Trioworld op de afdeling Printing & Finishing.

Ik ben bij Trioworld werkzaam als lead operator op de afdeling Printing & Finishing. Ik zorg voor de bewaking en sturing van het productieproces, stuur de medewerkers in de ploeg aan en houd toezicht op het verantwoord functioneren met betrekking tot onder andere Atex, veiligheid en BRC en het handhaven van de orde en netheid (housekeeping).

Mijn werk is erg afwisselend. Elke dag is weer anders en dat zorgt ervoor dat het werk leuk blijft om te doen. Ik vind het leuk dat ik betrokken word bij projecten die gerelateerd zijn aan mijn werk.

Trioworld is een prima werkgever. Werknemers krijgen de kans om zich verder te ontwikkelen in de vorm van onder andere grafische opleidingen, de VAPRO-opleiding en verschillende trainingen. Trioworld heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden en het is prettig dat je nooit ergens achteraan hoeft. Alles is goed geregeld.

Mijn naam is Veronika Nemcova, ik bouw sinds 2013 aan mijn carrière bij Trioworld.

In 2013 ben ik in dienst gekomen bij Trioworld op de afdeling Printing & Finishing. Hier heb ik gewerkt op de snij-wikkel en lamineerafdeling. In september 2016 kreeg ik de kans om over te stappen naar de afdeling Extrusie, dit sluit goed aan bij de operator opleiding die ik aan het volgen ben.

Ik ben nu assistent operator. Mijn taken bestaan uit het bedienen en bewaken van de machines. Ik grijp in wanneer het proces niet goed verloopt. Ik bewaak de kwaliteit van het product en zorg dat het product aan de eisen van de klant voldoet.

Wat mij aanspreekt aan het werk op de Extrusie-afdeling is het maakproces. Ik vind het bijzonder om deel uit te mogen maken van het verwerkingsproces van een korrel, de grondstof, naar film; het eindproduct.
Het werken met collega’s vind ik gezellig. Ook het werken in ploegendienst vind ik erg fijn.

Trioworld geeft haar medewerkers de kans om te laten zien wat ze kunnen, maar luistert ook naar de wens van de medewerkers wat betreft doorstroom in de organisatie, zowel horizontaal als verticaal. Ik vind het daarbij erg leuk dat ik de mogelijkheid krijg om allerlei trainingen en opleidingen te volgen. Het werk bij Trioworld vind ik gewoon heel leuk!

Op zoek naar een nieuwe baan?

Trioworld zoekt regelmatig nieuwe mensen voor wie klantgericht en innovatief denken vanzelfsprekend is. Ben jij zo iemand? Dan nodigen we je van harte uit om op onderstaande vacature(s) te reageren.

Geen passende vacature op dit moment? Aarzel niet om jezelf voor te stellen door middel van een open sollicitatie.

Op zoek naar een stage?

Bij Trioworld houden we van frisse kennis en helpen we jou graag verder met je ontwikkeling. We bieden daarom graag plek aan stagiaires en afstudeerders. Ben jij in staat om het verschil te maken als stagiaire en wil je relevante beroepservaring opdoen in een moderne productieomgeving of op aanverwante afdelingen? Vul dan vandaag nog het sollicitatieformulier in.

Op zoek naar een BBL werkplek?

Als erkend leerbedrijf zijn we regelmatig op zoek naar BBL-stagiaires. Heb jij interesse in een carrière bij Trioworld en zijn wij het aangewezen bedrijf om je bij je opleiding verder te helpen? Vul dan vandaag nog het sollicitatieformulier in.

Open sollicitatie

Ben jij de specialist die we zoeken, zonder dat wij het zelf weten? Schroom dan niet! Vul vandaag nog ons sollicitatieformulier in. Wie weet zitten we dan binnenkort wel samen om tafel.

  Sollicitatieformulier

  Naam
  E-mail
  Telefoon
  CV
  Motivatie