Medewerkers aan het woord

Nieuwsgierig hoe het is om bij Trioworld te werken? De medewerkers van Trioworld vertellen graag over hun ervaringen, de bedrijfscultuur en hun werkomgeving.

Annika Veenendaal, Technical Support - Quality Specialist

Op de afdeling Technical Support hangt een goede werksfeer. Je hebt veel verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden.

Mijn naam is Annika Veenendaal en ik werk sinds 2012 op de afdeling Technical Support.

Als medewerkster Technical Support maak ik onder andere concurrentieanalyses en ondersteun ik de productie. Daarnaast voer ik het hertesten uit zodat we de technical datasheets continu bij kunnen werken.

Op de afdeling Technical Support hangt een goede werksfeer. Je hebt veel verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden. Naast mijn werk op de afdeling Technical Support ben ik lid van de OR. Dit geeft me inzicht in en betrokkenheid bij andere aspecten van de organisatie en is voor mij een leerzame toevoeging.

Het werk op de afdeling Technical Support is afwisselend en dynamisch. We hebben met alle afdelingen te maken.

Trioworld biedt de mogelijkheid om jezelf bij te scholen en te ontwikkelen. Ik ben onlangs gestart met een master naast mijn werk. Dit wordt gestimuleerd door Trioworld. Trioworld is vooruitstrevend en innovatief, met kijk op de snel veranderende toekomst.

Veronika Nèmcova, Extrusie - Lead Operator

Ik vind het bijzonder om deel uit te mogen maken van het verwerkingsproces van een korrel, de grondstof, naar film; het eindproduct.

Mijn naam is Veronika Nemcova, ik bouw sinds 2013 aan mijn carrière bij Trioworld.

In 2013 ben ik in dienst gekomen bij Trioworld op de afdeling Printing & Finishing. Hier heb ik gewerkt op de snij-wikkel en lamineerafdeling. In september 2016 kreeg ik de kans om over te stappen naar de afdeling Extrusie, dit sluit goed aan bij de operator opleiding die ik aan het volgen ben.

Ik ben nu assistent operator. Mijn taken bestaan uit het bedienen en bewaken van de machines. Ik grijp in wanneer het proces niet goed verloopt. Ik bewaak de kwaliteit van het product en zorg dat het product aan de eisen van de klant voldoet.

Wat mij aanspreekt aan het werk op de Extrusie-afdeling is het maakproces. Ik vind het bijzonder om deel uit te mogen maken van het verwerkingsproces van een korrel, de grondstof, naar film; het eindproduct.
Het werken met collega’s vind ik gezellig. Ook het werken in ploegendienst vind ik erg fijn.

Trioworld geeft haar medewerkers de kans om te laten zien wat ze kunnen, maar luistert ook naar de wens van de medewerkers wat betreft doorstroom in de organisatie, zowel horizontaal als verticaal. Ik vind het daarbij erg leuk dat ik de mogelijkheid krijg om allerlei trainingen en opleidingen te volgen. Het werk bij Trioworld vind ik gewoon heel leuk!

Niels Tiggelovend, Food Packaging Film - Key Account Manager

De werkdagen bij Trioworld zijn allesbehalve saai – never a dull moment!

Mijn naam is Niels Tiggelovend, 45 jaar, sinds 2007 key accountmanager bij Trioworld

Mijn functie binnen Trioworld is erg divers. Ik werk voor zowel de afdeling customer service als de afdeling sales en ik houd me vooral bezig met een grote klant in de broodverpakkingsmarkt.
Ik zorg voor de afstemming tussen de klantwensen en de mogelijkheden in de productie binnen Trioworld. Daarnaast houd ik in de gaten dat alle orders van de klanten goed verlopen binnen Trioworld en dat de producten op tijd bij de klant geleverd worden.
Tevens maak ik offertes en bezoek ik regelmatig bedrijven, waarbij ik in gesprek ga met de klant.

Het werk is erg afwisselend, elke dag is anders. Het is belangrijk om ad-hoc op klantvragen te kunnen reageren en het proces zo snel mogelijk in werking te zetten. De werkdagen bij Trioworld zijn allesbehalve saai – never a dull moment!
Ik heb contact met zowel de klant als de verschillende afdelingen binnen Trioworld. Dit maakt mijn werk erg gevarieerd.

Trioworld is een zeer goede en prettige werkgever. Er is dan ook weinig uitstroom. Ik ga met plezier naar mijn werk. Trioworld geeft je de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen.