Customer Service

Wij zijn de schakel tussen Trioworld en onze klanten. Wij zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse communicatie met onze klanten en gaan voor de perfecte afhandeling van elke vraag en order.

Binnen Customer Service zijn de taken verdeeld over de groep Load Security Film (palletwikkelfolie) en de groep Food Packaging Film (voedselverpakkingen). Onze afdeling bestaat uit de Manager Customer Service & Business Development, de Manager Customer Service Food Packaging, Customer Service medewerkers Load Security Film en Customer Service medewerkers Food Packaging Film.

Kernwaarden van onze afdeling zijn:

  • Klantgericht
  • Communicatie
  • Probleemoplossend denken
  • Resultaatgericht

Alleen al in mijn pakket heb ik te maken met enerzijds grote multinationale eindverbruikers en anderzijds met wederverkopers. Beide doelgroepen brengen verschillende benaderingen met zich mee. Dat maakt het werk interessant en dynamisch. Een dag verloopt nooit zoals gepland, er zijn veel verschillende soms onverwachte en hectische activiteiten. Ik heb de wensen van onze klanten hoog in het vaandel staan en houd ervan om zaken voor ze te regelen.

We vormen – ook samen met de collega’s van Food Packaging – een mooi, hecht team.

We helpen elkaar en nemen elkaars taken soepel over, ons realiserend dat we met z’n allen staan voor een blije klant. Trioworld is een goede werkgever die graag ziet dat haar werknemers gezond en veilig werken. En die mogelijkheden biedt om deel te nemen aan verschillende projecten of opleidingen. Het geeft een goed gevoel dat je je hier kunt ontwikkelen.