Afdeling Finance

Afdeling Finance

Omdat we een internationaal opererend productiebedrijf zijn in de Trioworld Group is de inhoud van onze werkomgeving veelomvattend. Finance registreert en controleert alle gegevens die de werkzaamheden binnen Trioworld voortbrengen. Met deze vastgelegde gegevens tonen we aan hoe het verleden er uitziet en kunnen we andere afdelingen voor de toekomst ondersteunen en Trioworld in het algemeen.

Het verzamelen, registeren en delen gebeurt op verschillende deel-administraties;

Zoals de debiteuren- en crediteurenadministratie en productieadministratie (bijvoorbeeld kostprijsberekeningen en rapportages van geproduceerde goederen). We stellen financiële overzichten op voor diverse afdelingen en rapporteren en adviseren productie-, verkoop- en directiemanagement. Hieronder valt ook het opstellen van tenders voor bestaande en nieuwe klanten.

Verder voorzien we onze stakeholders zoals de overheid, de belastingdienst, bankinstellingen, verzekeraars en accountants van de juiste informatie van Trioworld Apeldoorn B.V.

Onze afdeling bestaat uit 5 personen, waaronder een Business Controller en 3 medewerkers Finance. De afdeling wordt geleid door de CFO.

De kernwaarden van ons team zijn:

  • Accuraat
  • Analytisch
  • Resultaatgericht
  • Samenwerken

Sinds begin 2018 ben ik Business Controller op de afdeling Finance en hou ik mij bezig met allerlei analyses. Ook ondersteun ik de Sales Teams, bij sales rapportages, deelnemen in verschillende tenders, marge vragen en allerlei andere sales gerelateerde vragen zoals de Sales funnel. Kortom een veelzijdige baan waarin ik veel eigen initiatief en ideeën kwijt kan.

Veel collega’s werken al vele jaren bij Trioworld. Daardoor is er veel ervaring bij hen om problemen op te lossen. Bij mij in het team lijkt het een geoliede machine waarbij ik als relatief nieuwkomer mijn weg heb gevonden. Er is nog genoeg werk, nieuwe inzichten te creëren en met een markt waarbij het hard werken is voor resultaat.