Sales

Onze afdeling houdt zich bezig met het binnenhalen van nieuwe klanten en het behouden van een goede relatie met onze huidige klanten. Onze sales medewerkers helpen ook bij het optimaal instellen van de palletwikkelmachines op de films van Trioworld bij onze klanten.  Met als doel de gewenste palletstabiliteit te realiseren tegen een zo laag mogelijk folieverbruik.

Op onze afdeling zijn sales medewerkers verantwoordelijk voor klanten voor Load Security Film en voor Food Packaging Film. Onze afdeling bestaat uit een Sales Manager Load Security Film en een Sales Manager Consumer Packaging Film en de Accountmanagers.

Kernwaarden van onze afdeling zijn:

  • Klantgericht
  • Contact leggen
  • Probleemoplossend
  • Kwaliteit gericht

Ik vind het belangrijk dat ik onze added value als organisatie op de juiste manier vertaal en tot uitvoering breng naar mijn klanten en prospects. Dit houdt in dat ik veel bij de klant of prospect te vinden ben om te analyseren, te ondersteunen en te helpen met hun specifieke klantwensen.

Ook werk ik veel samen met onze customer service om alle klantwensen binnen Trioworld in goede banen te leiden. Het werk is erg gevarieerd omdat elke klant of prospect zijn eigen productieproces heeft en daardoor ook zijn eigen specifieke klantwensen heeft. Dat maakt mijn werk uitdagend omdat het nooit éénzelfde oplossing kan zijn.

Trioworld is een zeer goede en prettige werkgever en geeft je de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen. Ik ga met plezier naar mijn werk.