Stage

Trioworld zoekt regelmatig naar stagiaires die onze afdelingen zoals HR, ICT en Marketing & Communicatie kunnen ondersteunen. Een frisse kijk en het bijdragen aan de ontwikkeling van studenten doet Trioworld graag. Wil jij graag stagelopen bij ons? Aarzel dan niet en neem contact op! Wij staan altijd open om te kijken naar de mogelijkheden.

Tijdens mijn HR-stage bij Trioworld Apeldoorn heb ik alle kansen gekregen om mij te kunnen ontwikkelen. Ik kreeg veel vrijheid en verantwoordelijkheid om veel verschillende taken zelfstandig uit te voeren, waardoor ik veel heb geleerd tijdens mijn stage. Ook kwam ik terecht in een team waarin iedereen bereid is om je te helpen en je echt wordt gezien als een medewerker op de afdeling. Hierdoor kon ik mijzelf in korte tijd ontwikkelen op diverse HR-gebieden, zoals ziekteverzuim, arbeidsrecht, duurzame inzetbaarheid, employer branding en Performance Management.

Niet alleen het HR-team, maar ook de rest van de organisatie, zowel kantoor als productie, is erg behulpzaam. Door de open bedrijfscultuur binnen Trioworld Apeldoorn was de samenwerking met alle collega’s erg fijn. Omdat mijn meewerkstage erg goed is bevallen heb ik mijn afstudeerstage ook bij Trioworld Apeldoorn kunnen doen en heb ik onderzoek gedaan naar de Performance Management cyclus. Beide stages waren kansen die ik niet had willen missen!